×
Menu

Wirelåse og Kædelåse

Med en BMX lås kan du passe godt på din cykel

Du har sikkert brugt rigtig mange penge på din BMX, og derfor har du også god grund til at ønske dig en god lås, så du kan stille cyklen fra dig uden at være bekymret. Der findes forskellige låse, der byder på forskellige grader af sikkerhed. Wire, kabel og kædelåse er lette at have med sig, og de er idéelle, hvis du bare skal låse din cykel i kortere tid.

En mere sikker mulighed er at bruge en bøjlelås (også kendt som shield lock, D-lock eller U-lock). De er som regel lavet af stål, som det næsten er umuligt at save eller skære igennem. Hvis du har tænkt dig at efterlade din cykel udenfor om natten, så er en bøjlelås klart det mest optimale valg.

Hvordan låser man en BMX cykel?

Den sikreste måde at låse sin cykel på, er at sørge for at låsen går igennem baghjulet og stellet samtidig med, at den også låses fast til en lygtepæl eller et cykelstativ. Selvfølgelig afhænger det af, hvilken type lås, du har. Hvis din lås ikke er særligt stor, er det måske kun muligt at sætte den omkring enten hjulet eller stellet.

Husk at det er vigtigt at gøre det ordentligt! Hvis din cykel ikke er låst ordentligt, er det stadig muligt at stjæle den.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser