×
Menu

Aggressive rulleskøjtehjul

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Hjul hårdhed

Værd at vide

Aggressive rulleskøjtehjul

Til aggressive rulleskøjter foretrækker riders ofte at have små hjul med en diameter på 54-64mm. Små aggressive rulleskøjtehjul gør det lettere at lave tricks på grund af den stabilitet de giver, da du er tættere på underlaget.

Hjulene er meget hårde og varierer ofte fra 88A-95A. Med hårde aggressive hjul får du mest muligt ud af dine tricks, og du undgår at hjulene griber fast i overfladen, som ville være tilfældet, hvis det var blødere rulleskøjtehjul, der har mere greb.

Hvis du kører på ramper med bløde aggressive hjul, med meget greb, risikerer du at falde.

Aggressive inlinehjul har en meget flad profil, der sikrer optimal kontrol i alle situationer.

Sælges i sæt med fire hjul

Aggressive inlinehjul sælges som regel i et sæt af fire. Det er fordi aggressive skatere for det meste bruger to forskellige slags hjul på deres rulleskøjter. De to midterste hjul på hver rulleskøjte er normalt mindre og hårdere end de forreste og bagerste. Dette gør rulleskøjten mindre responsiv og derfor bliver det lettere at lande tricks udført i luften. Derudover giver de hårdere hjul i midten mere kontrol under grinds.

Bemærk: Alle aggressive inlinehjul sælges uden kuglelejer (medmindre andet er angivet). Grunden til dette er, at de fleste aggressive skatere har deres egne præferencer i forhold til kuglelejer.

Hvis du er i tvivl om hvilke hjul og kuglelejer du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser