×
MENU

Aggressive rulleskøjter hjul

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Hjul hårdhed

Værd at vide

Aggressive inline hjul

Til aggressive inlines foretrækker riders ofte at have små hjul med en diameter på 54-64mm. Små agressive inline hjul gør det lettere at lave tricks, på grund af den stabilitet de giver.

Hjulene er meget hårde og varierer ofte fra 88A-95A. Med hårde aggressive inline hjul får du mest muligt ud af dine tricks. Med hårde aggressive inline hjul undgår du, at hjulene griber fast i overfladen, som ville være tilfældet, hvis det var bløde aggressive inline hjul, der har mere greb. Køre du på ramper med et blødt aggressive hjul med meget greb, kan det få dig til at falde.

Aggressive inline hjul har en meget flad profil, der sikrer optimal kontrol i alle situationer.

Sælges i sæt med fire hjul

Aggressive inline hjul sælges som regel i et sæt med fire. Det er fordi at aggressive skatere for det meste bruger to forskellige slags hjul på deres rulleskøjter. De to midterste hjul er normalt mindre og hårdere, sammenlignet med de to andre. Dette gør rulleskøjten mindre responsiv og derfor bliver det lettere at lande tricks udført i luften. En anden grund er, at de hårde hjul i midten, giver mere kontrol under grinds.

Bemærk: Alle aggressive inline hjul sælges uden lejere (medmindre andet er angivet). Grunden til dette er, at de fleste aggressive skatere har deres egen præference i forhold til kuglelejere. Hvis du er i tvivl om hvilke hjul og kuglelejere du skal vælge, så ring endelig til os.