×
Menu

Hjul til aggressive rulleskøjter

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Hjul hårdhed
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvilke hjul bruger man til aggressive rulleskøjter?

Diameteren på hjul til aggressive inliners er mindre end på andre inline rulleskøjter, og den varierer mellem 54 mm og 64 mm. Det, at hjulene er små, betyder også, at man befinder sig tæt på jorden, når man skater. Dette giver mere kontrol og hurtigere acceleration. Samtidig betyder de små hjul, at der er mere plads til grinds. Hjul til aggressive rulleskøjter er ofte meget hårde og har en flad profil, så de ligner en afrundet rektangel. Formålet med dette design er at give skateren en stor og stabil overflade at lande på i forbindelse med hop og tricks.

Hvordan vælger jeg de rette hjul til aggressive rulleskøjter?

Når du vælger hjul til dine aggressive rulleskøjter, bør du tage højde for din stil. Hårde hjul hjælper dig med at rulle hurtigt, men de vil være langsomme på ujævne underlag. De anbefales til folk, der kører aggressive rulleskøjter i skateparks, hvor underlaget er mere jævnt. Bløde hjul egner sig til at skate på mere ujævne underlag og bruges ofte til at stå på aggressive rulleskøjter i urbane miljøer, der ikke er bygget med henblik på skating.

Forskellige profiler på hjul til aggressive rulleskøjter: Flad, rund eller spids

Som nævnt foretrækker aggressive skatere ofte hjul med en flad profil. Den flade profil giver ikke alene øget stabilitet, men den hjælper også med at undgå, at man sidder fast på railet, når man grinder.

Man kan dog også få aggressive hjul med en rund profil eller med en patronformet, spids profil. Den runde profil foretrækkes ofte til urbane sessions, hvor den både vil føles stabil og agil. Den spidse profil giver det mest dynamiske hjul, og da der er mindre friktion, vil man kunne køre hurtigere. Den spidste profil anbefales mest til slalom og freestyle skating.

Grind wheels - hjul, der understøtter dine grinds

Som navnet implicerer, er grindhjul med til at understøtte dine grinds, når du står på aggressive rulleskøjter. Grindhjul ruller ikke på jorden, og så er de en hel del hårdere og mindre end de andre hjul på dine aggressive rulleskøjter. Hvor almindelige hjul til inline rulleskøjter har en hårdhed på omkring 80A - 90A på durometer-skalaen, er grindhjul til aggressive rulleskøjter så hårde som muligt. Grindwheels har normalt en hårdhed på over 100A.

Hårde grindwheels er en fordel, når man grinder, da de let kan glide på railet uden at sidde fast. Blødere hjul vil skabe mere friktion og dermed vil der være større risiko for at styrte på grund af wheel bites.

Hvis du har brug for at præparere en overflade, så du kan grinde på den, kan du med fordel gøre brug af noget skatewax.

Hvis du leder efter større hjul til speedskating eller rekreative formål, så tjek vores udvalg af freeskate hjul og speedskate hjul ud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser