×
Menu

BMX Sleeves

BMX Sleeves til freestyle pegs

Sleeves anvendes i forbindelse med pegs, og de forveksles sommetider med hinanden. Der er dog tale om to forskellige dele. Sleeves er et slags udskiftningshylster, som anvendes til freestyle BMX pegs. Pegs anvendes til at grinde overflader med, og når det yderste lag med tiden er blevet slidt, kan du sætte en sleeve henover dine pegs. På den måde behøver du kun at udskifte sliddelen (som er en sleeve) i stedet for selve peg’en.

Mange freestyle BMX kørere foretrækker sleeves i plastik fremfor traditionelle stål-pegs, da plastik glider lettere, hvilket gør det nemmere at grinde. De fleste sleeves fremstilles da også i plastik, men stål-pegs kan dog holde til mere slid.

Bemærk:

  • Ikke alle pegs er kompatible med sleeves.
  • Traditionelle stål-pegs kan ikke anvendes med sleeves.

Vi har et stort udvalg af forskellige BMX sleeves til BMX pegs, fra nogle af de bedste brands indenfor BMX verdenen. Blandt andet forhandler vi BMX sleeves fra WeThePeople, G-Sport, Salt, Animal Butcher og Shadow S.O.D.

Hvis du har nogle spørgsmål til hvilke sleeves du skal vælge til dine plastik BMX pegs, eller hvis du er i tvivl om hvordan man udskifter sleeves, så er du meget velkommen til at kontakte os. Find vores kontaktinformationer her.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser