×
Menu

BMX hjelme til børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Værd at vide

Børnecykelhjelme til de unge BMX riders

Unge BMX riders kører hurtigere og hopper højere end nogensinde før. Derfor er det vigtigt, at de har en certificeret BMX-hjelm, der sidder ordentligt, så de kan beskytte deres hoveder. Man kan sagtens bruge en almindelig cykelhjelm, men en skaterhjelm beskytter mest effektivt. I modsætning til cykelhjelme giver skaterhjelme beskyttelse til baghovedet, og de er designet til at kunne holde til adskillige slag. Multiple impact design betyder, at du ikke behøver at skaffe en ny hjelm efter hvert styrt. Alle vores hjelme til unge riders er certificeret til at blive brugt til actionsport, og du kan finde det enkelte produkts godkendelser i specifikationerne.

Børne BMX-hjelme har størrelser fra XXS til XXL i hovedomkreds. Hvis du skal måle dit barns hovedomkreds, får du det mest præcise mål ved at bruge et blødt målebånd. For at se, hvordan du måler hovedomkredsen på dit barn, kan du tjekke vores guide til hvordan man bærer en hjelm.

Har mit barn brug for en full face hjelm?

Full face hjelme til børn egner sig til dem, der kører aller hurtigst og laver de største stunts. De kan også være gode, hvis man bare ønsker den bedst mulige grad af beskyttelse. Full face BMX-hjelme dækker siderne af hovedet og området omkring kæben, hagen og munden, så der kun er frit omkring øjne og næse. I mange BMX-konkurrencer er der krav om, at børn skal have en full face hjelm på.

Der er også andre kropsdele, som dit barn bør beskytte, for at være dækket ordentlig ind i forhold til de mest sandsynlige skader på BMX. Tjek vores udvalg af beskyttelse til børn, hvor du kan finde knæbeskyttere, albuebeskyttere mm.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser