×
Menu

Vedligeholdelse af inliners rulleskøjter

Værd at vide

Hvordan rulleskøjter skal rengøres og udstyr til vedligeholdelse af rulleskøjter

Når det kommer til vedligeholdelse af dine rulleskøjter, så skal du faktisk kun bruge en lille smule tid og noget udstyr til vedligeholdelse af rulleskøjter. Det første du skal lære er, hvordan rulleskøjter skal rengøres. Den bedste måde at gøre det på er at bruge en våd klud, lidt vand og sæbe

Denne blanding kan blive brugt til støvlen, stellet og hjulene. Når det kommer til din liner, så bliver du nødt til at se efter de anbefalede vasketemperaturer fra fabrikanten. Hvis du vælger at bruge vaskemaskinen, så har vi et godt råd til dig - Smid dine liner i et klæde, en net pose eller bare et pudebetræk for du putter det i vaskemaskinen.

Hvis det ikke er til at finde denne temperaturguide, så er det altid et sikkert valg, at bare vaske dine liner in hænderne ved lav temperatur. Når du er færdig og linerne er tørre, vil vi anbefale at du bruger en af vores desinficerende sprays på indersiden af dine liner, for at eliminere eller minimere enhver lugt der kunne have overlevet vasken.

Når det kommer til kuglelejer, så er det muligvis nødvendigt at hjulene skal tages af stellet for at kunne komme til at rengøre kuglelejerne på begge sider. Vi har sammensat denne guide af hvordan du korrekt rengør dine lejer.

I denne kategori med udstyr for vedligeholdelse af rulleskøjter, har vi også et redskab der vil gøre processen af rengøringen af dine kuglelejer meget nemmere. Vi snakker selvfølgelig om Bones Bearing Cleaner.

I denne kategori, kan du finde nødvendige værktøjer og smøringer der bruges til vedligeholdelse af dine rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser