×
Menu

Klistervoks

  Filter
Mærker
Temperatur

Klistervoks er den mest klæbrige form for voks

Klistervoks er den type voks, der tages i brug på underlag, hvor almindelig fæstevoks ikke er tilstrækkeligt effektivt. Når sneen enten er meget iset eller enormt våd, kan man bruge klistervoks i fæstezonen, så man opnår et ekstra godt grip. Der findes forskellige former for klistervoks, og det er en god idé at vælge en, der passer til de temperaturer, den skal bruges i.

Hvordan påføres klistervoks?

Klistervoks kommer i tubeform. Påfør klistervoksen i et sildebensmønster på hver side af styrerillen (omkring en cm. fra hinanden). Når klistervoksen er påført, skal du bruge en skraber, et strygejern eller en tommelfinger til at fordele voksen i et jævnt lag i fæstezonen. Når klistervoksen ligger i et jævnt lag, er det en god idé at lade den køle af - og så er du klar til at komme ud på sporene! Et alternativ til denne metode er at købe en klisterspray, som er hurtigere og nemmere at påføre.

Andre produkter til klassisk langrend omfatter glidevoks, voksskrabere og børster. Gå gerne på opdagelse i vores udvalg af glidevoks til langrendsski og værktøj og udstyr til vedligeholdelse af langrendsski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser