×
Menu

Klister

  Filter
Mærker
Temperatur

Klistervoks er til kick-zonen

Kick-zonen er det område på skiene, som du skubber ned i sneen, når du foretager det kick som får dig i bevægelse. På de fleste langrendsski går denne zone fra hælen af støvlen og 40 - 50 cm i retningen mod spidsen af skiene. Kick-zonen er ikke beregnet til at røre ved sneen, når du glider fremad uden at kicke. Hvis dette er tilfældet, vil du opleve unødvendig friktion, som vil gøre at du taber mere energi, end du rent faktisk behøver.

Klistervoks bruges, når tracks er for glatte til regulært grip voks til at få et grip i sneen. Klister påføres i stedet for regulært kick voks i kick-zonen og dens konsistens har en høj lighed med lim. Generelt kan du sige, at klistervoks skal bruges med en smule respekt, og at det skal reserveres til højere temperaturer. Det er også godt at bruge i forhold, hvor sneen har været smeltet og derefter er frosset igen.

SkiGo Klister er et godt valg

Før du begynder at bruge klister, er det vigtigt, at du har en metode til at fjerne det eller undgå at det kommer på alt det du holder af. Det kan være noget klistret rod, men på trods af rygterne og gyserhistorierne er klister wax faktisk din ven, fordi når sneen begynder at smelte om foråret, kan du bruge klister til at forlænge sæsonen og give dig et par dage eller uger mere på pisterne.

Som du måske har bemærket, har vi en masse forskellig klister wax fra SkiGo brandet. Vi mener, at SkiGo producerer noget af det bedste Klister wax der findes, og det er grunden til, at vi har valgt at sætte vores tillid til dette brand.

SkatePro