×
Menu

Wirelåse og Kædelåse

Er låse til trick løbehjul effektive?

Hvis du har brug for at parkere dit trick løbehjul, anbefales det altid at bruge en kædelås eller en wirelås for at undgå tyveri. En robust lås, fx en karabinhagelås eller en kabellås, vil holde tyvene fra at stjæle dit løbehjul, så det er i sikkerhed. Du kan altid finde den rette lås til dine behov.

Vælg den rette lås til dit trick løbehjul

Låse til trick løbehjul fås i forskellige størrelser og stilarter. Du vil måske vælge en lås, der er let at bruge og at have med på farten. Om du foretrækker en kodelås eller nøglelås er op til dig selv. Nøglelåse regnes ofte for at være mere sikre, men man kan tabe sine nøgler. Kodelåse med mange cifre er ofte svære at bryde.

Wirelåse som fx karabinhagelåse og spirallåse er det sikreste valg til løbehjul, da du kan trække låsens wire igennem egerne på løbehjulets hjul.

Hvordan låser man et trick løbehjul?

Først skal du finde noget, der er massivt og ikke kan flyttes. Det kan være et cykelstativ eller en gadelampe. Fastgør dit løbehjul ved at føre låsens kabel gennem egerne i forhjulet. Nogle trick løbehjul er udstyret med huller i decket. Du kan også sikre dit løbehjul med en cykellås eller en kædelås. Hængelåse kan også bruges, men de er ofte ret korte. Det er begrænset hvor mange ting du kan låse dit løbehjul fast til.

Leder du efter andet tilbehør til dit trick løbehjul? Se vores side med dele til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser