Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Strømper

  Filter
Mærker
Sko størrelse

Hvilke sokker er bedst til rulleskøjteløb?

Ved at bruge rulleskøjtestrømper kan du let øge komforten, når du skater. De bedste sokker til skating maksimerer din komfort og gør, at du i højere grad kan nyde, at stå på rulleskøjter. Sokkerne er designet specifikt til rulleskøjteløb, og de har polstring, som mindsker risikoen for vabler og ømme fødder.

Udover komforten er rulleskøjtesokker lavet til at være åndbare og at absorbere fugt. Hvis du ikke bruger ordentlige skaterstrømper, er der større risiko for, at sveden bliver inde i støvlen, hvilket kan medføre dårlig lugt. Da rulleskøjteløb er en meget intensiv sport, anbefales det, at du skifter dine sokker regelmæssigt.

Sørg for at få strømper i den rette størrelse

Det virker indlysende, men et par sokker i den rette størrelse kan have stor indflydelse på, hvordan det føles at stå rulleskøjter. Det er vigtigt, at dine sokker når op over kanten på dine rulleskøjter, så du undgår at støvlen irriterer dit skinneben. Det er også grunden til, at mange skatere vælger at have knæhøje sokker på. Sørg altid for at sokkerne ikke er for store, da det kan betyde, at de vil krølle og glide rundt inde i støvlen.

Du kan også bruge indlægssåler til rulleskøjter for at opnå bedre komfort i dine rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser