Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Såler

  Filter
Sko størrelse

Et sæt såler handler om komfort og om at passe på sine fødder

Selv de erfarne får ømme fødder eller vabler efter en lang dag på ski eller af en lang dag på arbejdet, hvor de har gået mange kilometer. Slip af med disse irriterende bivirkninger + få en god komfort med et sæt såler i høj kvalitet.

Lige meget hvilke såler du har brug for, så kan du være sikker på, at du kan finde dem her. Vi har såler for både personer med en anderledes form på foden og til dem med hulfod eller platfod.

Bevar dine såler i topform

Såler bliver naturligvis slidt med tiden, men vi har nogle få anbefalinger til dig, der vil holde dem friske i lidt længere tid.

  • Efter en lang dag på skateboard eller når du har været ude at gå, er det en god ide at tage dine såler ud af skoene, så de kan lufte. Dine fødder bliver svedige, så gør dig selv den tjeneste at tage sålerne ud en gang i mellem. På den måde kan du få den fugt, der er fanget mellem sålen og skoen til at fordampe.
  • Dine såler har måske brug for at blive vasket en gang i mellem. Hvis du beslutter dig for at vaske dem, så anbefaler vi at du vasker dem med et mildt vaskemiddel eller et sportsvaskemiddel, og lader dem hænge til tørre før du tager dem på igen.

En generel anbefaling er at holde øje med dine såler og en gang i mellem se efter slitage. En god tommelfingerregel er, at hvis du bruger dine såler dagligt, vil dine såler holde i cirka et års tid, inden du bliver nødt til at udskifte dem med nogle nye indlægssåler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser