×
Menu

Sneløbehjul

Hvad er et sneløbehjul?

Sneløbehjul kan bedst beskrives som et trick løbehjul til sne. I stedet for at bruge hjul har sneløbehjulet ski, eller slæder, monteret foran og bagved, så det kan glide henover sneen. Resten af designet minder om løbehjul med et deck, forgaffel, clamb og bars.

Uanset om sneløbehjulet er til børn eller voksne, er de enormt sjove, da de kan bruges på mange forskellige måder. På samme måde som trick løbehjul, er sneløbehjul gode på fladt terræn, hvor man kan arbejde på sine spins, hop og freestyle tricks. Hvis du drages af fart, så kan du også køre ned ad bakker på din snow scooter, eller bruge det på pisterne når du er på skiferie. De mere erfarne kan også tage deres sneløbehjul off piste og komme ud i den friske pulversne.

Hvordan virker et sneløbehjul?

Sneløbehjul styres ved hjælp af baren og ved at læne dig i den retning, du gerne vil køre. Disse to bevægelser gør at kanterne på skiene under din snow scooter griber fat i sneen og drejer effektivt. Hvordan stopper du dit sneløbehjul? Ved at sætte din fod i sneen kan du bremse, når du ikke har alt for meget fart på. Du kan også bremse ved at styre på tværs og op ad bjerget, så tyngdekraften sænker farten, eller ved at lade den bagerste ski skride ud til siden og bruge kanterne til at få fat i sneen.

Sneløbehjul er et super sjovt alternativ til snowboard, ski og kælk - specielt hvis du allerede står på løbehjul. En anden alternativ disciplin indenfor snesport, som har udviklet sig fra urban action sport er snow skateboards, eller snowskates, der gør skateboarding til en vintersport. Find ud af mere om Snow skateboards / Snowskates.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser