×
Menu

Komplette skateboards

  Filter
Farver
Mærker
Deck bredde
Deck længde
Hjul hårdhed
Forrige
Næste
Side 1 ud af 4

Værd at vide

Komplette skateboards til begyndere og avancerede kørere

Komplette skateboards er optimale til dig, som er begynder og skal have dit første skateboard eller dig, som ikke er helt tryg ved at samle dit eget board. Et komplet skateboard til voksne kan også være det rigtige valg til mere øvede skatere, da vi har komplette skateboards, der passer til både begyndere, øvede og eksperter.

Et komplet skateboard er samlet fra start, så det nærmest kører lige ud af pakken og ud på gaden, klar til at du kan øve dig på de nyeste skateboardtricks. Du behøver altså ikke, at forholde dig til hver enkelt del som trucks, hjul, deck eller lignende. Når du har fået mere erfaring på skateboardet og ønsker at skræddersy det mere til din kørestil, kan du begynde at samle et skateboard efter dine specifikke ønsker og krav. Indtil da kan et komplet skateboard være det helt rigtige valg.

Tilpas dit komplette skateboard

Når du køber et komplet skateboard, er du ikke bundet til det specifikke setup. De fleste skateboard dele passer sammen og mange er så standard, som det fås. Det er nemt at udskifte diverse dele og du kan finde vejledninger her på SkatePro, som kan hjælpe dig med at udskifte de forskellige dele.

Hvis du vælger at købe et komplet skateboard, kan du være sikker på, at alle delene passer perfekt sammen og at der er lagt en del overvejelser og energi i at vælge de enkelte dele.

Når du køber et komplet skateboard, får du normalt også en del rabat i forhold til hvis du skulle have købt delene enkeltvist.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser