Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Komplette Skateboards

  Filter
Farver
Mærker
Deck bredde
Deck længde
Hjul hårdhed
Forrige
Næste
Side 1 ud af 5

Værd at vide

Hvad er et 'komplet' skateboard?

Et komplet skateboard er et skateboard, der leveres samlet og klar til brug. Alle dele - fra hjul til trucks til bushings til deck og griptape - er udvalgt ud fra et bestemt koncept og sat sammen, så du kan komme i gang hurtigst muligt. Du kan komme i gang med at skate så snart du har modtaget dit komplette skateboard.

Komplette skateboards er perfekte til begyndere, da man ikke behøver at samle og vælge alle delene selv. På det komplette skateboard er alle dele matchet, så du slipper for at tænke på kompatibilitet og farvesammensætninger. Selvom komplette skateboards er oplagte til begyndere, er det vigtigt at nævne, at mange mærker producerer komplette pro skateboards, der henvender sig til de mere erfarne skatere.

Vigtige overvejelser i forbindelse med køb af komplette skateboards

Der er nogle vigtige tekniske egenskaber, du altid bør tage højde for, når du køber et nyt komplet skateboard. Herunder beskriver vi de to vigtigste.

Skateboardets størrelse

Størrelsen er måske den vigtigste specifikation, når du køber et nyt komplet skateboard. Det anbefales, at man vælger størrelsen på skateboardet ud fra sin skostørrelse, men valget er naturligvis helt op til personlige præferencer. Generelt gælder det, at jo mindre fødder du har, desto smallere bør dit skateboard være, og omvendt, jo større fødder du har, des bredere bør boardet være. Du kan altid finde et godt udgangspunkt i vores skateboard størrelsesguide.

Hjulenes hårdhed

En anden ting man altid bør holde øje med, er hjulenes hårdhed. Generelt har alle skateboards relativt hårde hjul, men nogle af de mere begyndervenlige komplette skateboards er udstyret med hjul, der er en anelse blødere. Bløde hjul griber bedre fat på underlaget, hvilket kan være en fordel for begyndere. Hårde hjul kan derimod holde længere, rulle hurtigere og bruges til powerslides.

Hvis du allerede kender din stil og teknik, er du måske mere interesseret i at få dit eget unikke skateboard. Vores skateboard builder gør det nemt for dig at finde alle de dele, du gerne vil have på dit eget personlige skateboard.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser