×
Menu

Scooter Mouth Guards

  Filter
Mærker

Brug en tandbeskytter til at beskytte dine tænder

Hvis du er involveret i en sport hvor du har tandbeskytter på, er du helt sikker begyndt at være mere opmærksom på vigtigheden af dette udstyr, sammenlignet med tidligere generationer af atleter.

Tandbeskyttere kan bruges i mange forskellige sportsgrene, hvor det er nødvendigt at beskytte tænderne. En tandbeskytter er oftest lavet af akryl eller gummi, og for at opnå optimal beskyttelse skal din tandbeskytter formes efter dine tænder. Tandbeskyttere fås med enkeltbeskyttelse, der kun dækker overmunden eller dobbeltbeskyttelse, der både dækker over- og undermunden. En tandbeskytter der dækker både overmunden og undermunden giver den bedste beskyttelse, men på samme tid kan den gøre vejrtrækningen lidt besværlig og det tager lidt tid at vende sig til.

En tandbeskytter formindsker chancen for tandskader og hjernerystelser og er uundværlig, når du spiller hockey eller roller derby. Da tandbeskytteren blev opfundet, blev den primært anvendt af boksere, men i dag bliver de også brugt i de "hårdeste" typer af kontaktsport, så som hockey og amerikansk fodbold.

Alle vores tandbeskyttere er af typen "kog og bid", så du altid opnår den bedst mulige pasform. Her bruger du kogende vand til at varme din tandbeskytter op, hvorefter du placere den i munden og bidder sammen om den. Når temperaturen falder, har du en tandbeskytter, som er skræddersyet til dine tænder. Når du køber en ny tandbeskytter, vil hele denne proces være beskrevet i den medfølgende manual.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser