Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Løbehjul - tandbeskyttere

  Filter
Mærker

Brug tandbeskytter når du står på løbehjul

Løbehjul tandbeskyttere er designet til at forhindre, at man får skader i munden og på ansigtet, når man kører på løbehjul. De er lavet af bløde plastmaterialer, der har stødabsorberende egenskaber, så man reducerer skader på tænder, tandkød, kinder og kæben, hvis man kommer ud for et styrt.

Det er helt almindeligt at falde på trick løbehjul, og i den forbindelse er der også risiko for, at der opstår skader på munden. Riders kan miste balancen og falde med ansigtet ned på styret - eller de kan falde med ansigtet først, når de grinder og hopper. Hvis man bruger tandbeskyttere kan man forebygge, at der ryger en flig af tanden, at man bider sig i tungen eller, at man bider sig i kæben.

"Kog og bid" tandbeskyttere til riders på løbehjul

Der findes mange forskellige typer tandbeskyttere, men "kog og bid"-tandbeskyttere er den mest populære type hos dem, der står på løbehjul. For at tilpasse denne type tandbeskytter til dine tænder, skal du blot putte den i kogende vand, så den bliver blød, og derefter skal du putte den i munden og forme den efter dine tænder. Ved at bruge dine fingre og din tunge til at presse rundt om tænderne, kan du opnå en behagelig pasform, der er tilpasset din mund og tænder. Denne proces er grundigt beskrevet i manualen, når du køber en ny tandbeskytter.

Tandbeskyttere kan bruges til mange former for actionsport, men løbehjul er en af de sportsgrene, der er højt på listen. En anden form for beskyttelse, der har høj prioritet for dem, der står på løbehjul, er hjelmen. For at se vores udvalg af hjelme, tjek hjelme til trick løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser