×
Menu

Penny boards & plastik cruiser boards

Værd at vide

I denne kategori kan du finde dig et plastik cruiser board / hippboard – både Penny board fra brandet Penny og plastik cruiser boards fra andre mærker.

Penny board – brand og begreb

Ordet Penny board dækker over både et brand og et begreb. Penny boards er egentlig et brand, der blev startet af Ben Mackay i Australien, men de små lette plastik boards er blevet så populære at Penny brandet stort set er blevet synonym med denne type af boards. Selvom Penny stadigvæk er klart den mest populære producent af plastik cruiser boards, så er flere andre brands også ved at komme efter det, og det er også muligt at finde kvalitets plastik cruiser boards fra andre producenter.

Penny board designet er inspireret af plastik skateboards fra 1970’erne. Et Pennyboard er ret lille, med et smalt deck, der giver mulighed for skarpe drejninger og gør det nemt at komme omkring, selv i områder med mange mennesker. Penny er klart den mest kendte producent af denne type boards, fordi de laver boards i høj kvalitet med det helt rigtige design, der kan bruges af de fleste.

Hvad adskiller Penny boards fra andre skateboards?

Penny boards er kendetegnede ved at være mindre og smallere end almindelige skateboards. Desuden er et Penny skateboard lavet af plastik i stedet for træ, hvilket gør det ekstra let. Herudover gør plastik materialet det nemt at skabe boards i diverse farver og mønstre. Hjulene er ret store og bløde, hvilket gør dem hurtige samtidig med at de har et godt vejgreb.

Nogle vil kunne genkende det old school design af Penny boardet fra 1970’ernes skateboards og vil derfor have en forkærlighed for netop denne type boards. Men Penny boards har en bred gruppe af tilhængere, også blandt de helt unge, fordi de har en praktisk størrelse og er nemme at manøvrere med og derfor gode at cruise rundt i byen med, ligesom de er nemme at medbringe i rygsækken.

Et Penny skateboard egner sig bedst til transport og til at cruise rundt i byen med. Men hvis du vil have et board specifikt til tricks på, så skal du have fat i et skateboard.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser