×
Menu

Penny boards & plastik cruiser boards

Værd at vide

Penny boards er perfekte til cruising

Penny skateboard decks er karakteriseret ved at være mindre og smallere end de fleste skateboards. Derudover er de lavet af plastik, hvilket gør, at de er lettere end boards i træ. Pennyboards fås de også i mange forskellige farver og mønstre. De bløde hjul er relativt store og brede, hvilket giver et godt vejgreb og masser af hastighed.

Penny skateboards har oldschool designs, der ligner skateboards fra 1970’erne. De har en praktisk størrelse og er lette at manøvrere - præcis derfor er de helt perfekte til cruising i byerne.

Mærket Penny Skateboards er synonym med plastik-skateboards

Penny Boards er et brand, der blev grundlagt af Ben Mackay i Australien. De små plastic Penny Boards er blevet enormt populære, og i dag er Penny-brandet synonymt med cruiser skateboards, der er lavet af plastik.

Penny er stadig den mest populære producent af plastik skateboards. Der findes dog andre brands på markedet, så du kan sagtens finde et plastik skateboard i høj kvalitet, som ikke er fremstillet af Penny.

Er plastik skateboards gode?

Plastik cruiserboards er et oplagt valg, hvis du gerne vil have et skateboard til at bevæge dig omkring i byen. De er lette at have med, så man altid kan rulle lidt, når muligheden byder sig.

Hvis du hellere vil have et board, der egner sig til tricks, skal du have fat i et skatebard i træ. Penny boards er små og uden grip tape, så de er ikke ligeså gode til tricks.

Hvis du skal lave masser af tricks, kan du altid tjekke vores udvalg af komplette skateboards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser