×
Menu

Ramper & rails

  Filter
Mærker

Hvad er ramper til løbehjul?

Ramper til trickløbehjul er en oplagt investering for riders, der gerne vil nå nye højder. Ramper bruges til at komme op i luften og lave forskellige tricks. Det er let at samle en rampe, og dem du finder her, er perfekte, hvis du gerne vil træne dine tricks derhjemme.

Løbehjul ramper fås i mange forskellige størrelser, og kan bruges af både begyndere og avancerede riders. Alle de obstacles, der bruges til løbehjul, kan også bruges på skateboard, rulleskøjter, BMX osv.

Hvad er løbehjul rails?

Grind rails er jernrør som man kan grinde på med sit løbehjul. Da løbehjul er konstrueret som de er, kan det nogle gange være svært at finde et rail, hvor det er let at træne sine første grinds. Høje og stejle rails er kun til erfarne riders.

Når du kigger på rails til løbehjul, er det vigtigt at overveje railets vægt. Et tungt rail er svært at transportere, men på den anden side vil det stå mere stabilt på jorden. Rails, der kommer i moduler som man kan sætte sammen, er endnu lettere at transportere.

Fordele ved at have sin egen skatepark

Mange vil rigtig gerne have mulighed for at træne deres tricks oftere, og hvis man har mulighed for at opbygge en lille park med ramper og rails derhjemme, er man sikker på, at det kan lade sig gøre. Med dine egne obstacles kan du opbygge en park, der er præcist som du vil have den skal være, og du behøver ikke at stå i kø og tage hensyn til andre skatere, når du gerne vil øve dig på noget nyt.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser