×
Menu

Ramper og Grind rails

  Filter
Mærker

Ramper til løbehjul til din helt egen skatepark

Hvem har som barn ikke altid ønsket sig sin egen lille løbehjuls park?

Vi har ramper til løbehjul, som gør det muligt for dig at gøre dine barndomsdrømme om en skatepark til en realitet. Vi har både ramper til trick løbehjul og grind rails, så du let kan komme i gang med at træne dine skills. Det er naturligvis altid fedt at finde spots at scoote på, men når du har du har din egen hjemmebase hvor du altid kan scoote, så er det noget af en game changer der kan hjælpe dig med at opbygge færdigheder meget hurtigt.

Ramper til løbehjul som kan flyttes rundt

En anden smart ting ved ramper til løbehjul og grind rails er, at de let kan flyttes rundt til andre steder. Hvis du gerne vil ændre opsætningen af din hjemme skatepark eller skolegårds skatepark, så er det eneste du skal bruge bare nogle venner som kan hjælpe med at løfte, så er I færdige på ingen tid.

Arbejd på dine tricks indtil du mestre dem

At lære tricks på løbehjul kan være en lang rejse. Især når det er svært at finde gode steder hvor du kontinuerligt kan få lov at træne dine tricks igen og igen indtil de sidder der. De gode spots (Hvis der er nogen) er oftest optaget af andre, så du skal bruge tid på at vente til det bliver din tur. De andre gode steder er måske ikke brugbare på bestemte tidspunkter på dagen. Med dine egne ramper og rails, kan du lave din helt egen opsætning og skate lige så tit du har lyst til. Det er god mulighed for at lære tricks hurtigere, men samme tid også en god mulighed for at lære tricks sammen med dit crew, på jeres helt eget sted.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser