×
Menu

3-pak - Boards

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Med 3-pak skatebeskyttere bliver du hurtigt klar til skateparken

At have skatebeskyttere på er en essentiel del af at holde sig beskyttet, når man har skate sessions. De er ligeså vigtige som hjelmen, og de hjælper dig med at undgå hudafskrabninger, blå mærker og det, der er værre. Beskyttere er en nødvendighed for begyndere, men anbefales også til mere erfarne riders, der laver tricks, hvor risikoen er større.

Med skatebeskyttere i 3-pak får man som regel knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere. Der er mange fordele ved at købe et komplet beskyttelsessæt. Det er let at købe, kvaliteten og størrelsen passer sammen, og du får et stilfuldt og koordineret look. Det eneste du i øvrigt skal bruge er en hjelm, og så er du klar til at skate.

Hvilken størrelse skateboardbeskyttere passer til mig?

Med skatebeskyttere er det bedst med en tæt og sikker pasform, der ikke strammer for meget. Hvis du er usikker på, hvilken størrelse du skal bruge, er det en god ide at finde målebåndet frem og gøre brug af størrelsesguiden, der hører til det enkelte produkt. På den måde kan du finde den rigtige størrelse. Der findes mange forskellige former for beskyttere, både med hårde og bløde skaller, så pasformen afhænger ofte af det enkelte produkt.

Sådan rengør du dine beskyttere

Det er værd at rengøre dine beskyttere fra tid til anden for at holde en god hygiejne og fjerne dårlig lugt. De fleste beskyttere kan vaskes i vaskemaskinen, men det anbefales, at du bruger et skåneprogram. Tilsæt lidt vaskemiddel og lad vasken fjerne den dårlige lugt.

Hvis du gerne vil undgå at dine beskyttere kommer til at lugte, kan du lade dem få luft efter brug - eller du kan overveje at købe nogle beskyttere med effektiv ventilation.

Har du beskyttere men ikke nogen hjelm? Se vores udvalg af Skateboardhjelme.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser