Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Finger skateboards

  Filter
Mærker

Et fingerboard er et skateboard i lommestørrelse

Fingerbaords er miniature skateboards, der er lavet er træ eller plastik - fingerboards i træ er mest populære. Fingerboards er udstyret med de samme dele som ægte skateboards - griptape, skruer, bolte, trucks, hjul. Finger-skateboards er normalt omkring 100 mm lange og har ca 30 mm brede hjul. Derfor kan du altid have dit fingerboard med dig i lommen.

Nogle fingerboards er samlet fra fabrikken, så de kan tages i brug med det samme. Hvis du er fingernem og gerne vil samle dit eget setup, kan du også købe et komplet sæt, hvor du selv skal sætte delene sammen.

Byg en miniature skatepark med fingerboard ramper og rails

Med fingerboard rails og ramper er det blevet muligt at bygge en skatepark på sit værelse. Miniature-ramperne er perfekte til miniature skateboards. De er bygget, så de svarer til former og egenskaber ved ægte skatepark obstacles.

Du kan finde alt fra trapper og gelændere til quarter-pipes i en størrelse, der passer i lommen eller rygsækken, så du altid kan have dem med dig. Hvis du skaffer et sæt med forskellige ramper og rails, kan du både have masser af sjov og udvikle dine skills.

Historien bag finger-skateboards

De første fingerboards blev lavet i 70'erne, men dengang blev de mest brugt som nøgleringe af professionelle skatere. Fingerboards blev mere synlige i skatemiljøet efter, at videoen Future Primitive i 1985 havde en part med fingerboarding. I slutningen af 90'erne blev fingerboarding mere udbredt, og folk udenfor skateboardmiljøet begyndte at tage del i sporten.

Med årene er kvaliteten af fingerboards blevet meget bedre. Folk er blevet bevidste om, at fingerboards ikke bare er pyntegenstande, men rent faktisk er en sjov og spændende simulering af ægte skateboarding.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser