×
Menu

Skateboard Decks

  Filter
Farver
Mærker
Deck bredde
Deck længde
Deck materiale
Forrige
Næste
Side 1 ud af 8

Værd at vide

Materiale og bredde til skateboard decks

Den mest brugte træsort til skateboards er ahorn, da det både er fleksibelt og holdbart. De fleste decks er lavet med en 7-lags (på engelsk 7-ply) konstruktion og angiver mængden af trælag, som decket er fremstillet med.

Hvad angår bredden på dit deck, bør du sørge for, at dine sko lige når en smule ud over decket. Med skosnuden lidt ud over decket bliver det nemlig nemmere at kontrollere din kørsel. Decket må samtidigt heller ikke være for smalt, da du kan risikere at miste balancen eller lave shoe bites, hvor din skosnude rammer asfalten - det kan ødelægge dine sko og smide dig af boardet.

Historien med skate decks og kicktails

Da skateboards først kom på markedet, var decksene helt flade. Men for at forbedre boardet så det blev nemmere for foden at finde kontrol til at lave tricks, opfandt Larry Stevenson kicktail’en. Hvis du kigger på et skateboard, vil du kunne se, at begge ender er buet op - det er dine kicktails, som du kan bruge til at poppe boardet. I 1969 fik han patent på dobbelt kicktail.

Skateboard decks i mange farver og designs

Her på siden finder du vores store udvalg af skateboard decks i mange forskellige modeller. Et skateboard deck leveres, modsat et komplet skateboard, uden hjul, trucks og monteringsbolte. Køber du et skateboard deck, har du derfor mulighed for at sammensætte dit skateboard med lige præcis de dele, du ønsker. Nogle af vores skateboard decks leveres med griptape, men som regel købes det separat.

Hvorfor kun nyde dit skateboard udendørs? Med et hav af forskellige farver og modeller at vælge imellem, har du rig mulighed for at benytte fashion decks til kreativt brug - eksempelvis som hylder på væggen. På den måde kan du sætte dit personlige præg over dit hjem og tage skate-viben med indenfor.

I skateboard-verdenen er det meget normalt, at brands samarbejder med kommende kunstnere i forhold til design for at gøre skateboard decket mere udtryksfuldt og give det mere kant. Det giver dig god mulighed for at finde et board, der lader din personlige stil skinne igennem.

Læs mere under produktbeskrivelsen ved det enkelte skateboard deck for mere info om eventuelt medfølgende tilbehør samt størrelses- og farvevalg.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser