×
Menu

BMX headset

  Filter
Farver
Mærker
Headset-type

Det er bare lejer - men et freestyle BMX cykel headset er meget mere

For at gøre styret i stand til at spinde, er der brug for et BMX-headset. Hoveddelen af ​​BMX cykel headset er lejerne. De fleste headsets til freestyle BMX leveres med enten headset afstandsstykker eller et par topdæksler i forskellige størrelser for at sikre, at rideren kan få styret i den rigtige højde.

Forseglet headset vs lukket headset - hvad er det bedste BMX cykel headset at vælge?

Der er mange forskellige BMX cykel headset at vælge imellem. Det ene store spørgsmål er, om du vil have et forseglet headset eller et lukket headset. BMX-headset med forseglede lejer kan ikke åbnes til vedligeholdelse, mens headset med lukkede lejer er lukket på begge sider, men lejerne kan opretholdes. Størstedelen af ​​vores BMX cykel headset er forseglet, men betyder det, at et lukket headset ikke kan være det bedste BMX cykel headset, så du kan vælge?

Svaret er nej - det kan være en god ide at vælge denne slags headset. Et eksempel på dette er det højt anerkendte integrerede headset fra American Tilt, som vores kunder elsker - bare tjek anmeldelserne, hvis du vil se selv.

Giv BMX-headsettet god fedt

Når du udskifter headsettet, anbefaler vi, at du giver dine nye dele en god mængde fedt. Hvis du gør det, vil delene blive lettere at udskifte i fremtiden. Fedtet er endnu vigtigere. Hvis du ejer et lukket headset, hvor du nemt kan åbne headsettet til rengøring eller udskiftning af lejerne.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser