×
Menu

Tilbehør til off-road skates & nordic skates

Dele til off-road skates - så du kan skate i ethvert terræn

Off-road skates - også kendte som nordic skates, SUV skates eller cross skates - gør det muligt at komme ud og udforske naturen med hjul under fødderne. Off-road rulleskøjter er enormt holdbare og robuste, men det barske terræn som du kommer ud og køre i, betyder at delene på dine off-road skates vil blive slidte med tiden.

Heldigvis kan du få reservedele til off-road skates, der betyder, at du ikke behøver at købe et helt nyt sæt rulleskøjter, bare fordi en enkelt del er gået i stykker. I nærværende kategori finder du mange forskellige reservele, som du før eller siden får behov for at skifte ud - fx dæk, frames og bremsedele.

Off-road rulleskøjtehjul med fantastisk vejgreb

De terrængående rulleskøjtehjul er det, der giver off-road skates deres unikke udseende. De store 200 mm luftdæk giver et rigtig godt rebound og et solidt fæste på underlaget, når du kører offroad. Hjulene kan klare det hårdeste terræn.

Du har også mulighed for at skaffe nogle frames, der kan tage 125 mm hjul. Denne type er fantastisk til skating på skovstier og markveje. Hvis dine dæk er punkterede, bør du også overveje at købe nogle nye dæk til dit setup.

Hvis du gerne vil skaffe dig et helt nyt par rulleskøjter til terrænkørsel, så tag et kig på vores udvalg af nordic skates.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser