Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Clamps til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Clamp indre diameter
Clamp størrelse
Compression system inkluderet
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad er clamps til løbehjul?

En løbehjul clamp holder sammen på bar og forgaffel. Når den er strammet, sikrer den, at bar og forgaffel sidder godt fast, når du kører.

Clamps fås i forskellige størrelser, der afhænger af antallet af bolte: single, double, tripple og quad. Det er dog yderst sjældent, at man ser en single-clamp på et trickløbehjul. Sørg altid for at den clamp du køber har den rette størrelse, så den er kompatibel med dit setup. Du vil som regel kunne finde frem til en kompatibel clamp ved at læse produktspecifikationerne.

Standard eller oversized clamps

Der findes standard clamps og oversized clamps, og forskellen på de to ligger i deres indre diameter. Standard clamps har en indre diameter på 32 mm og passer til standard bars. Oversized clamps har en indre diameter på 35 mm og passer til oversized bars. Ved hjælp af en shim kan man nogle gange montere oversized clamps på standard bars.

Hvad er SCS-clamps?

SCS (standard compression system) clamps har en indbygget compression-mekanisme, der både fungerer som clamp og compression. SCS clamps til løbehjul fås med enten tre eller fire bolte. De regnes både for at være lette at vedligeholde og for at skabe en stabil forbindelse mellem forgaffel og bar. Med SCS-clamps kan du ikke bruge en bar med en slids i bunden, medmindre du har en adapter. Dermed er nogle af fordelene ved SCS, at du reducerer risikoen for at baren knækker, og at du kan tilpasse barens højde, uden at du behøver at skære en ny slids i bunden af baren.

Hvis du gerne vil vide mere om clamps, kan du tjekke vores guide til løbehjul clamps.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser