Tilbage på skolebænken
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

BMX Pedaler

  Filter
Farver
Mærker
Pedal aksel diameter
Pedal materiale

Hvad er BMX pedaler?

BMX pedaler er en vigtig del af din BMX cykel. Når du leder efter de rette pedaler til en freestyle BMX, er der mange ting at tage højde for - fx pedalens materiale, størelse og om det er vigtigt for dig med stifter.

En af de første ting du bør overveje er, hvilket materiale dine BMX cykel pedaler skal være lavet i. Plastikpedaler er lettere og billigere, og de fås i en række farverige designs, så du kan give din cykel et personligt præg. BMX pedaler i metal vejer mere end plastikpedaler, men de har ofte et rigtig godt grip og er mere holdbare. Pedaler i stål holder i længere tid, mens plastikpedaler er lette at erstatte.

Størrelsen på BMX pedaler

BMX pedaler fås i to størrelser. 9/16 tomme som er det, der oftest er på BMX cykler i dag, og ½ tomme som er mest almindeligt på børne BMX cykler og BMX cykler af ældre dato. Disse tal henviser til diameteren på pedalens aksel. Størrelsen på dine pedaler afgøres af, hvilket kranksæt du har. 9/16 tomme passer til kranksæt i 3 dele, mens ½ tomme passer på kranksæt i 1 del.

Hvilke BMX pedaler er bedst?

De bedste BMX pedaler er dem, der giver dig et godt fæste på pedalerne og dermed forbedrer dine præstationer. Det er vigtigt at sikre, at pedalerne har et godt fæste, eller grip, for at undgå at fødderne glider af pedalerne, da det kan give nogle træls skader på skinnebenene. Slidte pedaler giver dig mindre grip og dermed har du ingen af fordelene ved et sæt gode pedaler.

En vigtig del af dine pedalers grip er stifter. Stifter giver pedalen et meget bedre grip, og mange pedaler har mulighed for, at man kan skifte stifterne ud og dermed forlænge pedalens holdbarhed. Lange stifter giver et bedre grip, men de kan også føre til slemme skader på skinnebenene og gøre at dine sko hurtigere bliver slidte.

Er du mere til race BMX? Tjek vores race BMX pedaler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser