×
Menu

BMX pedaler

  Filter
Farver
Mærker
Pedal aksel diameter

Vælg de rigtige BMX pedaler

BMX pedaler er en vigtig del af BMX cyklen. De bruges både til at holde balancen og for acceleration. Freestyle BMX pedaler er lavet til at kunne modstå hårde slag. De er lavet af stål, aluminium eller plast. Freestyle BMX cykler har normalt stål eller plastpedaler, mens aluminiumspedaler er mest almindelige på race BMX cykler.

Fordelen ved stålpedaler er, at de er meget holdbare. En ulempe ved pedalerne er vægten, da de kan være ret tunge. Plastikpedaler er meget lettere end stålpedaler, men samtidigt bliver de nemt slidte eller endda ødelagte. Til gengæld er plastikpedaler nemme og billige at udskifte.

Ligesom de fleste andre dele til race BMX cykler, så er pedalerne ofte også lavet af aluminium. Aluminiumspedaler er lette og holdbare, dog ikke så holdbare som stålpedaler. Ligesom mange mountainbikes har klikpedaler, så er de også udbredte blandt race BMX cykler. Klikpedalerne sikrer at dine fødder forbliver på pedalerne når du kører race. Hvis du skulle falde af cyklen, løsnes skoen dog fra pedalen. Klikpedaler bliver kun brugt til Race, ikke til Freestyle.

Slidte BMX pedaler har mindre greb, og som freestyle BMX rider vil dine fødder ofte falde af pedalerne, når du laver tricks. Du har brug for et godt greb for at undgå at glide og beskadige dine skinneben eller skade din cykel. Et par freestyle BMX cykelpedaler kan forårsage en hel del smerte for dine skinneben.

Nogle pedaler har stålstifter til bedre trækkraft. Stålstifter er praktisk, fordi du kan skifte stifterne separat plus tilpasse hvor mange stifter (hvor meget greb) du vil have.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser