Glædelig Valentinsdag
Vis produkter  -  Klik her
×
Menu

BMX Pedaler

  Filter
Farver
Mærker
Pedal aksel diameter
Pedal materiale
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad er BMX pedaler?

BMX pedaler er en vigtig del af din BMX cykel. Når du er på jagt efter de rette pedaler til din BMX, er der mange ting at tage højde for - fx pedalens materiale og størrelse, samt om man vil have pedaler med stifter/pins.

En af de første ting du bør overveje er, hvilket materiale dine BMX pedaler skal være lavet i. Plastikpedaler er lettere og billigere, og de fås i en række farverige designs, så du kan give din cykel et personligt præg. BMX pedaler i metal vejer mere end plastikpedaler, men de har ofte et rigtig godt grip og er mere holdbare.

Størrelser på BMX pedaler

BMX pedaler fås almindeligvis i to forskellige størrelser. 9/16" pedaler findes på de fleste moderne BMX cykler, og 1/2" pedaler findes for det meste på BMX cykler til børn og på ældre modeller. Disse tal refererer til diameteren på pedalakslerne. Størrelsen på dine pedaler afgøres af, hvilken form for kranksæt du har. En 9/16" passer til de fleste 3-piece kranksæt, mens 1/2" passer til de fleste 1-piece kranke.

Hvilke BMX pedaler er bedst?

De bedste BMX pedaler er dem, der giver dig et godt fæste på pedalerne og dermed forbedrer dine præstationer. Det er vigtigt, at du har et godt fæste på pedalerne, så du undgår, at dine fødder glider af pedalerne, da det kan give nogle træls skader på skinnebenene. Slidte pedaler har dårligere grip, og dermed har du ingen af fordelene ved et sæt gode pedaler, så sørg for at tjekke dem regelmæssigt, så du kan skåne dine skinneben for unødvendige skader.

Stifter, eller pins, kan have afgørende betydning for fodfæstet på pedalerne. Stifterne giver pedalen et meget mere effektivt grip, og på nogle pedaler kan man skifte stifterne ud og derved forlænge pedalernes levetid. Stifter fås i forskellige længder: jo længere de er, desto bedre grip har de, men samtidig kan de også forvolde større skader på dine sko, eller dine skinneben, hvis uheldet er ude.

Hvis du har brug hjælp til at montere nye pedaler på dit setup, kan du tjekke vores quick-guide video om montering af BMX pedaler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser