×
Menu

BMX hjul

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Nav
Aksel diameter
Driver side
BMX disciplin
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Freestyle BMX hjul

Uanset om du kører flatland BMX, park BMX eller lidt af begge, så skal BMX-fælgene på din BMX freestyle cykel være robuste og holdbare, så de kan absorbere de hårde påvirkninger fra gaden eller skateparken.

I dette sektion finder du både BMX-fælge til din BMX freestyle cykel, men også reservedele til udskiftning af nedslidte eller ødelagte komponenter på dine BMX-fælge.

BMX hjul er tilgængelige i størrelserne 12" til 20". Den mest almindelige størrelse er 20"-hjulet, mens størrelserne 12-18" er udviklet specielt til børn. De fleste BMX-cykler leveres med kassettehubs, som er single gear hubs (single speed).

I den seneste tid er ordet 'Freecoaster' blevet meget populært på Freestyle BMX scenen. Med Freecoaster kan du køre baglæns med pedalerne i en fast position.

Et typisk BMX freestyle hjul leveres med 36-egede BMX-fælge - hvilket er fantastisk til både parken, gaden, airs og verts.

BMX fælge - single vs dobbel

Der er ingen tvivl om, at livet for et par BMX-fælge er hårdt. De utallige stød fra asfalten og ramperne. Derfor vælger mange BMX freestyle-ridere et par robuste BMX-fælge med dobbelte vægge i stedet for singlevægge. Et par dobbeltvægge BMX-fælge er mere robust. Dette skyldes simpelthen deres konstruktion, og de går ikke så nemt til som et par singlevægge BMX-fælge.

Mange komplette BMX'er i de lavere prisklasser kommer med singlevægge BMX-fælge. Dyrere BMX freestylecykler leveres ofte med dobbeltvæggede fælge. Hvis din cykel har singlevægge BMX-fælge, anbefaler vi at du får et par dobbeltsidet fælge - de koster lidt ekstra, men det er det værd i det lange løb.

Pas på dine BMX hjul

Pleje af luftslangerne på din BMX freestyle cykel med fælgbånd. Dette ofte oversete stykke gummibånd er en meget billig og effektiv måde at beskytte mod punkterede dæk på. fælgbåndet placeres mellem fælgen og luftslangerne og beskytter BMX-cyklerne fra de indvendige huller fra egerne på indersiden af fælgen, som kan punktere luftslangen.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser