×
Menu

Komplette BMX hjul

  Filter
Mærker
BMX Hjul
Hjuldiameter
Nav
Driver side
Aksel diameter
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hvad er BMX-hjul?

Hjulene har en stor betydning for din BMX, og de spiller en kæmpe rolle i forhold til dine præstationer, uanset om du laver tricks på freestyle BMX eller kører fra dine konkurrenter i race BMX. Freestyle BMX-hjul bliver designet med henblik på robusthed og styrke, da de skal kunne holde til de tunge belastninger, der er en del af freestyle BMX. Derimod er race BMX-hjul designet med henblik på at holde vægten så lav som muligt, så du kan flyve henover banen.

Komponenter på BMX-hjul

Når du køber et nyt hjul, skal du tage højde for, hvilke komponenter, det består af - det gælder nav, eger, fælge og aksler. Du kan få alle de forskellige komponenter separat, hvis du gerne selv vil bygge et hjul, men du kan naturligvis også vælge den bekvemme løsning og købe et færdigt komplet BMX hjulsæt - hvilket også er det de fleste vælger at gøre.

Hvilken størrelse BMX-hjul?

Du bør fokusere på at skaffe nogle hjul, der er sjove og komfortable at køre med. Det mest almindelige indenfor BMX er at køre med 20" hjul, men man kan sagtens få BMX-hjul i andre størrelser. På BMX-cykler til børn kan man få hjul helt ned til 14". Når du køber hjul, skal du altid sørge for, at de passer til dit stel, og hvis du allerede har nogle dæk, som du gerne vil have på hjulene, skal du også sørge for, at dine dæk passer til de hjul, du køber.

Hvis du også mangler dæk, kan du tjekke vores store udvalg af BMX-dæk ud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser