×
Menu

Liners & indlægssåler til aggressive rulleskøjter

  Filter
Sko størrelse

Værd at vide

Liners til inline rulleskøjter - få optimal pasform og støtte

Her på siden har vi samlet vores udvalg af inderstøvler - også kaldet en liner - til aggressive rulleskøjter. En aggressive skate liner hjælper dig til at få den rigtige pasform og støtte til dine rulleskøjter. Hvis du slider din liner ned, kan du altid erstatte dem med nye, så det føles som at få et par nye rulleskøjter på. Liners kan også tages ud og vaskes, så det bliver nemmere at holde dem rene og lugtfri. Skulle dine rulleskøjter få en dårlig lugt, fører vi en antibakteriel spray under kategorien dele.

Liners til aggressive rulleskøjter er designet til at give støtte, være åndbare og nogle kan sågar varmeformes til en optimal pasform. Sørg for at inderstøvlen har en tæt pasform. Når den med tiden sidder mere løst, kan du erstatte den med en ny, så du igen får den rigtige pasform.

Inderstøvlerne på denne side passer til de fleste aggressive skates, men er du i tvivl om, hvorvidt de passer til lige præcis dine rulleskøjter, er du velkommen til at kontakte os.

Lineren til lnline rulleskøjter er en undervurderet reservedel

Lineren er en del, som mange aggressive skatere har det med at glemme, når de vedligeholder deres rulleskøjter. Nogen skifter aldrig deres liner, selvom det kan give dig den bedste følelse, når du udskifter den.

Vi har et bredt udvalg af forskellige aggressive rulleskøjte liners og enkelte sko fra Xsjado, som er specielt designet til Xsjado rulleskøjter. De fleste linere er fra Powerslide, som er kendt for at producere de absolut bedste liners inden for rulleskøjter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser