Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skateboard crash pants

  Filter
Størrelse

Føl dig sikker, når du skater med crash pants

Crash pants bæres for at beskytte dit haleben samt dine hofter og balder når du står på skateboard. De har samme længde som almindelige shorts, men de er polstrede på de rette steder, så de kan absorbere stød, hvis du falder. De bæres under tøjet og hjælper med at mindske ømhed og smerter dagen derpå. Samtidig kan de beskytte dig mod alvorligere skader.

Impact shorts anbefales især til begyndere på skateboard, men de kan være gode for alle skatere, der risikerer at lande på hofterne eller bagdelen - det kunne for eksempel være vert-skatere. Skateboard crash pants er alsidige og kan også bruges til andre actionsportsgrene som fx rulleskøjteløb og trick løbehjul.

Hårde eller fleksible puder alt efter dine præferencer

Du kan vælge crash pants med en række forskellige stilarter og designs. Shorts med en hård og stiv polstring indeholder EVA-skum, som giver en rigtig god beskyttelse mod de hårdeste stød. Tyndere polstring vil give mere bevægelsesfrihed, men til gengæld beskytter de ikke lige så effektivt.

Vi ved alle, at en god skate-session også er hård træning. Derfor designer mange brands impact shorts med åndbare og fugtabsorberende egenskaber.

Beskyttelsesshorts er blot en af de former for beskyttelsesudstyr, du bør have på, når du skater. I forhold til beskyttelse af dit hoved, kan du tage et kig på vores udvalg af skateboardhjelme.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser