×
Menu

Backcountry / Fjeld Langrendsbindinger

Værd at vide

Dine fjeld langrendsbindinger skal være bredde

Når du vælger bindinger til dine backcountry ski, så skal du være opmærksom på at de er både større og tungere sammenlignet med det klassiske setup.

Når du står på backcountry ski, ønsker du et sæt ski og bindinger til alle forskellige vejrforhold. Nogle gange støder du på dyb pulver sne mens du andre gange møder et mere klassisk langrends underlag.

De ski, der benyttes ved backcountry stilen er mere brede end klassiske, og ligeledes er bindingerne. Vores bindinger kommer i størrelser fra 58mm til 68mm og er kun kompatibel med backcountry støvler. Se under produktspecifikationer, hvilke støvler de forskellige bindinger passer med.

Rottafella BC Magnum Black Bindings er de bredeste bindinger i vores sortiment, men selv om denne binding er udviklet for bredere ski, så kan de også monteres på ski med en bredde på helt ned til 52mm.

Generelt set giver den brede kontrol plade på fjeld langrendsbindinger en forbedret stabilitet og kontrol over skiene, hvilket er altafgørende på fjeldsiden af bjergen, hvor man sjælendt ved, hvad der kommer efter det næste sving. Udover det er terræn og sneforhold mere alsidige.

Bemærk: Når du køber både ski og bindinger hos SkatePro, så montere vi bindingerne gratis for dig som en ekstra service. Hvis muligt bedes du derfor tilføje din støvlestørrelse i kommentarfeltet når du gennemfører din ordrer.

Hos SkatePro tilbyder vi 365 dages fuld returret på ethvert produkt, men det skal returneres i samme stand og mængde som da du modtog det.

SkatePro