×
Menu

Bremseklodser & toe stops til side-by-side rulleskøjter

Bevar kontrollen med nye toe stoppers

Stop! En toe stopper er vigtig for at du kan sænke farten på dine side-by-side rulleskøjter. Med en toe stopper kan du hæve hjulene over jorden så de ikke kan rulle. Toe stoppers til side-by-side rulleskøjter sidder forrest på skøjten og de består af to komponenter: selve toe stopperen og At have en tåprop er vigtigt for at stoppe og sænke farten på dine rulleskøjter. Med en tåprop hæver du dig selv fra baghjulene, så dine skøjter ikke ruller. Quad skate-tåstoppere findes foran på skøjten og består af to komponenter: proppen og et gevind.

Der to former for toe stops: justerbare eller påskruede toe stoppers. Toe stoppers, der skal skrues på har et lille hul, som man fører skruen igennem. Justerbare toe-stoppers kan man indstille i længden, så de passer til dine personlige behov. Det er vigtigt at holde øje med, hvordan den del af din støvle, der kaldes for toe stop housing er konstrueret, så du kan få den type, der passer til dine rulleskøjter.

For at lave korrekte opbremsninger ved brug af toe stoppers, skal du løfte din ene hæl bagud og forsigtigt lade tå stopperen skabe friktion ved at trække benet fremad. Når du gør dette skal du sørge for at lægge din vægt på det ben du ikke bruger til at bremse.

Sådan skifter man toe stops

Selvom de fleste rulleskøjter leveres med toe stoppers på, kan det blive nødvendigt at købe dem separat fordi de tager meget slid. Ideelt set skal du skiftes ud før de er blevet slidte.

Hvilket værktøj du skal bruge, afhænger af modellen. Det første du skal gøre er at skrue toe stopperen fast på den plade, hvor låsemøtrikken sidder, og huske spændeskiven, hvis det er nødvendigt. Hvis du har en justerbar toe stopper, kan du indstille toe stopperens højde, når du har monteret den. Før du tager ud og skater, er det en god idé at dobbelttjekke om du har fået det hele skruet ordentligt på.

På inline rulleskøjter bruger man bremseklodser, der monteres bagpå rulleskøjten. Gå gerne på opdagelse i vores udvalg af rulleskøjte bremser.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser