×
Menu

Løbehjul - tasker & rygsække

  Filter
Mærker
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Hvorfor du skal købe en taske til trick løbehjul

Løbehjul-tasker er en populær accessory for mange riders, og de kan bruges i mange situationer. Det er let at have en rygsæk på, mens man kører på sit løbehjul, da den sidder sikkert på ryggen. Rygsække er gode at have med på de lange dage i skateparken, fordi man kan have ekstra tøj, mad, vand og værktøj i dem.

Crossbody bags og bæltetasker er også populære blandt riders. De er meget mindre end rygsække, og de er gode til at opbevare sin telefon og pung eller nogle små reservedele.

At rejse med en taske til løbehjul

Løbehjulstasker er bygget specielt til at beskytte dit løbehjul, når du rejser. De har en unik "T"-form med skulderstropper, så man kan have dem på ryggen. For at pakke dit løbehjul ned i tasken, skal du løsne din bar fra decket og lægge begge dele lodret i tasken. Barens ender skal vende opad for at passe til den bredeste del af tasken.

Der findes mange forskellige dele til løbehjul, som det er en fordel altid at have med i sin taske, hvis der skulle opstå behov for en hurtig reparation. Gå på opdagelse i vores udvalg af dele til trick løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser