×
Menu

Skater Bukser

  Filter
Mærker
Størrelse

Skater bukser: Et holdbart og behageligt valg

Skater bukser, Skater shorts og chinos er essentielle i en hver skaters garderobe. Når du er ude og træne dine skills, kommer du til at falde, så hvorfor ikke være iført Skater busker (eller skater shorts) der er holdbare nok til at give lidt beskyttelse imod beton, træ og asphalt. På denne side finde du vores udvalg af jeans, chinos og sweatpants.

Sammenlignet med bukser du køber i en "normal butik", er skater bukser, chinos og skater shorts, som du finder i denne kategori, specielt designet til at give dig den bedst mulige pasform, så du kan twiste, dreje og lave flips uden problemer.

Vi ved at livet for et par skater bukser og eller shorts kan være hårdt. Derfor er alle skater bukser, chinos og skater shorts i denne kategori nøje udvalgt af os, for at give dig maksimal holdbarhed.

En mode favorit

Selvom skater bukser, chinos og skater shorts er desginet til skatere, er de ikke kun reserveret til dem som kører på skateboard, rulleskøjter og løbehjul længere. Modeverdenen har bragt skatewear og streetwear ind i mainstream moden for længe siden. Skater bukser og shorts er blevet et must have i manges garderobe, på grund af det fede design og den komfortable pasform. Bukserne, chinos og shorts passer ikke bare kun til et casual urban look, men kan også bruges til at skabe et mere formelt look.

Vi har skater bukser, skater shorts og chinos fra stærke og klassiske mærker, så som Dickies, Element, Globe og quicksilver

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser