×
Menu

Bukser

  Filter
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Hvad er skater bukser?

Skater bukser og skater shorts bliver ofte brugt af skatere til at gøre det mere bekvemt at skate. Bukser til skateboarding kan deles op i to kategorier - stramme og løse.

Stramme skate jeans og skate bukser er lavet til at sidde tæt om taljen og stramt om benene, læggene og anklerne. Der er mindre risiko for, at de kommer til at sidde fast på rails end løse bukser og på den måde reduceres risikoen for at falde. Dog kan stramt skate tøj føles ubehageligt, når man laver tricks.

Løse skater bukser hænger løst på taljen og har masser af plads til benene. Deres fordel fremfor stramme bukser er, at de er lettere at bevæge sig i. Ulempen er at de kan øge chancen for at falde, når man laver tricks.

Hvilke bukser er bedst til skateboarding?

De bedste skater bukser eller shorts sidder behageligt og er holdbare og robuste nok til at beskytte mod ru overflader i tilfælde af uheld. Selvom jeans er det mest populære valg, er tykke bomuldsstoffer - som fx lærred eller herringbone - også et optimalt valg, da de er svære at rive i stykker og samtidig er åndbare.

Hvordan skal skater bukser sidde?

Når du strækker benene, skal buksebenene være smøget op til lige over anklen. Det er den regel, der generelt gælder for stramme skater bukser. Løse bukser passer muligvis bedst med et bælte på, da du ikke vil risikere at tabe dem, mens du cruiser eller laver tricks.

Husk at skater bukser og skater shorts ikke kun er lavet til skatere. De store brands indenfor skatewear er kendte for deres høje kvalitet og moderigtige produkter. Med det cool design og komfortable fit er skater bukser med til at give dig et afslappet og uformelt look.

Vil du gerne opgradere din garderobe med stilet tøj? Tjek vores udvalg af skater tøj og streetwear.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser