×
Menu

Knæbeskyttere rulleskøjter

Sortering
Mærker
Størrelse
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker


NulstilAnvend

StørrelseNulstilAnvend

Skal jeg bruge knæbeskyttere, når jeg står på rulleskøjter?

Det er ekstremt vigtigt at bruge knæbeskyttere, når man står på rulleskøjter. Denne form for beskyttelsesudstyr beskytter dine knæ mod skader, når du falder på knæene. Knæbeskyttere til rulleskøjteløb minimerer risikoen for hudafskrabninger, blå mærker og benbrud. Begyndere på rulleskøjter skal altid bruge knæbeskyttere. Knæbeskyttere betyder også, at du ikke behøver at være så bange for at falde, når du prøver nye tricks eller forsøger at nå en ny tophastighed.

Vælg de rette knæbeskyttere til rulleskøjteløb

Design

Tænk over, om du gerne vil have knæbeskyttere med velcrostropper eller knæbeskyttere, der fungerer som et ærme omkring knæet. Hvis dine knæbeskyttere til inline skating eller side-by-side skating er udstyret med velcrostropper, kan du tilpasse dem i størrelsen, og du kan let have dem på uden på tøjet. Hvis du vælger et par 'sleeve'-beskyttere, kan du kan du have dem på under tøjet, så du ikke behøver at kompromittere din tøjstil.

Hård skal eller blød polstring

Om du er bedst tjent med et par knæbeskyttere med en hård skal eller et par med en blødere polstring, afhænger af din stil. Både begyndere og folk, der dyrker aggressive inline skating, er bedst tjent med beskyttere, der har hårde skaller, da de giver endnu mere effektiv beskyttelse af knæet. Hvis man dyrker fitness skating, langdistance skating eller hvis man bare står på rulleskøjter for sjov, kan det være, at man vil blive glad for beskyttere med skum og polstring fremfor hårde skaller. De giver naturligvis ikke den samme grad af beskyttelse, men de er enormt åndbare og giver forbedret bevægelsesfrihed.

Størrelse

Knæbeskyttere til inline skating skal sidde behageligt, og de bør ikke være hverken for stramme eller for løse. For at finde den rette størrels, bør du altid tjekke størrelsesguiden for det specifikke produkt, og måle omkredsen på dine led.

Når du har valgt et par knæbeskyttere, kan du tage et kig på vores udvalg af albuebeskyttere, så du også kan beskytte dine albuer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser