×
Menu

Knæbeskyttere rulleskøjter

  Filter
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Knæbeskyttere, der giver fuld bevægelsesfrihed

Find de rigtige knæbeskyttere til dit behov her på siden og undgå slemme knæskader, når du står på skateboard, rulleskøjter eller kører på løbehjul. Du kan finde et bredt udvalg til både begyndere og mere erfarne skatere. Knæbeskyttere hos SkatePro er kendetegnet ved at være anatomisk korrekte og lavet af åndbart materiale. De er behagelige, så du let kan bevæge dig og bøje knæene, uden at have den der irriterende følelse af, at der sidder noget og strammer om knæene. Nogle af vores knæbeskyttere har også refleksbånd, så du er synlig, når der er mørkt udenfor.

Knæbeskyttere til ski, snowboard, dans, BMX og hverdag

Vores knæbeskyttere er specielt designet til folk, der står på skateboard, rulleskøjter eller kører på løbehjul, men de kan sagtens anvendes til mange andre formål. For eksempel er vores knæbeskyttere også egnet til ski eller snowboard samt BMX-kørere – eksempelvis anvendes særligt G-Form-knæbeskytterne, der er anatomisk formet og først hærder ved slag.

Også dansere vil have godt af at bruge knæbeskyttere, når de skal hoppe ned på knæene. Her vil særligt knæbeskyttere med hul bagtil eller knæbeskyttelse af stretch-materiale være optimale, da det er øger bevægelighed.

Oplever du gener i knæene i hverdagen og ønsker at stabilisere dem, kan knæbeskytterne også anvendes til dette formål. Det kan også være en rigtig god idé at bruge knæbeskyttelse, hvis du skal sidde meget på dine knæ for eksempel i forbindelse med havearbejde.

Selvom man ser nogle professionelle skateboardere uden knæbeskyttere på, er der adskillige fordele ved at benytte dem. Hos SkatePro opfordrer vi altid vores kunder til at bruge beskyttelsesudstyr. Med knæbeskyttere får du ikke alene muligheden for at nyde din sport i mange år uden gener i knæene, men velvidende at knæbeskytterne vil beskytte dig, vil du nok også opleve et selvtillidsboost, så du får mere mod til at udføre endnu vildere stunts og tricks - som en pro!
På denne måde kan du forbedre dit niveau betydeligt uden at spilde tid på skadestuen, hvor du måske endda får at vide, at du skal holde en pause, før du er klar igen.

Knæbeskyttere der er specielt designet til komfort

Husk på, at knæbeskyttere i dag kommer i mange forskellige modeller, hvoraf nogle endda er designet med særlige teknologier, der giver ekstra komfort, så det ikke føles som om, du har noget på knæene. Nogle modeller er endda så flade, at du kan have dem på under dine bukser, hvis du ikke ønsker, at de skal kunne ses. Det gælder eksempelvis knæbeskyttere fra G-Form, som har et helt særligt design, der gør, at du let kan have dem på under dine bukser, uden at de kan ses. Der er også knæbeskyttere, hvor der er kælet med designet, så du faktisk får et mere sporty look ved at have knæbeskytterne på. Og så er det bare federe selv at kunne rejse sig op efter et fald og fortsætte, hvor man slap - en rigtig pro!

Hvad beskytter knæbeskyttere imod?

Knæbeskyttere eller knee pads beskytter dine knæskaller mod hårde slag, som skatere ofte kommer ud for. Uanset om du falder på et hårdt gulv, kører ind i en mur eller banker knæskallen ind i et metalgelænder, vil knæbeskyttere minimere risikoen for skader. Man kan altså komme ud for hårde fald, som kan skade ikke bare dine knæ, men også lårben og skinneben, såfremt du lander med et vrid i knæene. Dette ses hyppigt i skaterverdenen. Med knee pads på undgår du knoglebrud i og omkring knæene, da kompressionen og polstringen i knæbeskyttere giver en stødabsorberende effekt.

Tjek udvalget af knæbeskyttere på siden ud og se, om du ikke kan finde de helt rette knæbeskyttere, der passer til dine behov og din smag.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser