×
Menu

Trick Løbehjul Decks

  Filter
Farver
Mærker
Deck længde
Deck bredde
Dropout Form
Vægt
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Vælg et trick løbehjul deck i det rette materiale

Her kan du finde vores store udvalg af løbehjul decks, der henvender sig til alle lige fra begyndere til de meget erfarne riders. Alle løbehjul decks på denne side er lavet af let og holdbart aluminium.

Trick løbehjul decks er lavet af højkvalitetsaluminium, som gør at det egner sig meget bedre til store hop og tricks i luften. Aluminium decks til løbehjul er ligeledes meget lette og derfor meget nemme at lave tekniske freestyle tricks med.

Trick løbehjul decks er også lavet af plastic, træ og forskellige typer stål. Grunden til at SkatePro kun sælger decks af aluminium, er at de holder i væsentligt længere tid og er bemærkelsesværdigt lette - det gør muligt for rideren at udsætte løbehjulet for mere belastning og udføre mere avancerede tricks.

Vi vil aldrig forsøge at sælge et produkt, som vi ikke har 100% tiltro til og det er hovedårsagen til, at du ikke kan finde exceptionelt billige decks lavet af plastic, stål eller træ nogen steder på vores hjemmeside.

Integrated trick løbehjul decks

Alle trick løbehjul decks i denne kategori har en integrated head tube. Det betyder at decket på løbehjulet har indbyggede cups, som gør det muligt at montere headsettet meget nemt.

Bemærk: Inden du køber bedes du venligst være sikker på, at du bruger et integrated headset med et integrated deck. Integrated decks kan kun benyttes med integrated headsets.

Hvis du ikke er sikker på hvilket løbehjul eller headset, du skal vælge, kan du se vores guides til køb af deck til løbehjul og køb af headset til løbehjul eller du kan sende os en besked og så vil vi med glæde hjælpe dig!

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser