Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Trick løbehjul decks

  Filter
Farver
Mærker
Deck længde
Deck bredde
Dropout Form
Vægt
Forrige
Næste
Side 1 ud af 5

Værd at vide

Hvad er trick løbehjul decks?

Decket er det, du står på, når du står på trick løbehjul. Det er vigtigt, at du skaffer et deck, der passer til din stil, da decket har stor indflydelse på dit løbehjuls egenskaber. Typisk er moderne løbehjul decks lavet af aluminium for at sikre et let og holdbart produkt. Desuden er det vigtigt at bemærke, at decks til trick løbehjul ikke kan foldes, da man prioriterer at have en robust konstruktion.

Sådan vælger du det rette løbehjul deck

Decks til trick løbehjul fås i forskellige former og størrelser, der alle har forskellige egenskaber. Når du skal skaffe et deck til løbehjul, skal du tage højde for deckets længde, bredde og vægt. Længden varierer mellem 18" (46 cm) og 23.5" (60 cm). Lange decks vil naturligvis føles mere komfortable at stå på. Korte decks er bedre til tricks som fx tailwhips, da det er lettere at kaste dem rundt.

Der er mange muligheder i forhold til deck-bredde. Selvom komplette løbehjul typisk har et deck, der er mellem 4" og 5" (10 cm - 12,7 cm), kan du finde aftermarket decks, der er bredere end 6.5" (16,5 cm). På et bredt deck kan du lettere grinde på ledges og rails, mens fordelen ved et smallere deck er, at det ofte vejer mindre. Selvfølelig er din egen størrelse vigtig at tage højde for. Hvis du er høj og har store fødder, giver det god mening at vælge en bred model.

Den sidste vigtige overvejelse handler om deckets vægt. Tunge decks er robuste, mens lettere decks gør, at man har nemmere ved at udføre en masse forskellige tricks.

Er decks til løbehjul universelle?

Det korte svar er nej. Når du køber et deck, skal du altid tjekke de enkelte specifikationer for at sikre, at decket er kompatibelt med alle dine andre dele. De dele af dit deck som du skal have styr på er dit headset, dine hjul og din forgaffel. For eksempel skal du sikre, at deckets bremse og dropout passer til størrelsen på dine hjul.

Hvis du gerne vil vide mere om decks til løbehjul, kan du tjekke vores guide til køb af decks til trick løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser