×
Menu

Tilbehør til rulleskistøvler

  Filter
Mærker

Indlægssåler øger komforten, når du står på rulleski

Indlægssåler til rulleskistøvler bruges til at yde støtte og give komfort til dine fødder, når du står på rulleski. Ligesom ægte langrend, er også rulleskiløb hårdt for fødderne, da de er i konstant bevægelse - uanset om du dyrker klassisk eller skøtjtestil. Hvis du bruger indlægssåler kan du øge komforten enormt, og dette kan være med til at forbedre dine præstationer.

En anden fordel ved brugen af indlægssåler i sine rulleskistøvler er, at de hjælper med at fastholde fødderne i støvlen. Dette sker fordi at sålernes svang- og hælstøtte betyder, at fødderne ikke kan bevæge sig frem og tilbage eller fra side til side. Når du står på rulleski kan du oparbejde en høj temperatur i støvlerne, og et par gode indlægssåler kan hjælpe til med at holde temperaturen nede.

Opnå bedre komfort med støvlebetræk

Hvis du er modig nok til at tage rulleskiene på selvom vejret ikke er perfekt, så kan det være en fordel at skaffe et par betræk til rulleskistøvlerne. De fungerer som et ekstra lag, der beskytter mod vind, regn og kulde. Det ekstra lag kan også betyde, at dine støvler kommer til at holde længere. Samtidig slipper du får at få mudder og snavs på støvlerne.

Størrelsen på betræk til rulleski svarer til størrelserne på støvlerne. Vælg den samme størrelse som dine støvler, og så er du klar til at rulle. Støvlebetræk kan bruges til både klassisk og skate. Hvis du er interesseret i at se vores udvalg af støvler, kan du tage et kig på vores udvalg af rulleskistøvler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser