×
Menu

Riser pads

Undgå wheelbites med surfskate risers

Hvis du gerne vil have et setup, der giver dig følelsen af at surfe, er det vigtigt, at du kan læne dig rigtig meget til siderne, når du kører. Hvis du oplever, at dit deck kommer i kontakt med hjulene, når du læner dig ud til siderne, kan det være en god idé at skaffe nogle højere surfskate riser pads.

Risers er nogle firkantede stykker i gummi eller plastik, der monteres imellem trucksne og decket. De øger afstanden mellem hjulene og decket, og man kan få dem i forskellige størrelser alt efter behov.

Riser pads er en prisvenlig og let metode til at undgå unødvendige styrt og unødvendig slitage af decket. De risers man bruger til surfskates, fungerer også på skateboards og longboards, så det kan sagtens være, at du allerede har nogle risers liggende, der kan fungere på dit surfskate. Hvis du er usikker på om dine bolte er lange nok, kan du lære mere i vores guide til køb af skateboard-bolte og risers.

Hvis du skater på ujævne underlag som fx fortove, kan det også være, at du skal bruge nogle shock pads. De giver ekstra højde til dit setup samtidig med at de dæmper vibrationer.

Sørg altid for at have det rette surfskate værktøj, hvis du skal foretage ændringer på dit setup.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser