×
Menu

Vedligeholdelse af hockey rulleskøjter

  Filter
Mærker

Værd at vide

Vedligeholdelse af hockey-rulleskøjter

Det er vigtigt at holde sine hoceky-rulleskøjter ved lige, og enhver rullehockey-spiller bør sørge for at holde sine rulleskøjter i top stand. I begyndelsen af sæsonen skal dine rulleskøjter helst være i perfekt stand, og i løbet af sæsonen vil der helt sikkert opstå behov for, at du laver noget vedligeholdelse på dem.

Hvordan renser man hjulene på sine hockey-rulleskøjter?

Det er altid vigtigt at hjulene roterer frit. Hvis de roterer dårligt, er det nok blevet tid til enten at rense eller udskifte dine kuglelejer. Du finder størstedelen af det udstyr, du har brug for her på siden, og hvis du gerne vil være klogere på, hvordan man gør det, kan du tjekke vores guide til rens af kuglelejer.

I løbet af sæsonen vil det også blive nødvendigt at rense dine hjul for akkumuleret skidt. Det kan du gøre ved at tørre dem af med en våd klud.

Værktøj til dine hockey-rulleskøjter

Med det rette værktøj kan du vedligeholde dine rulleskøjter, og dine holdkammerater vil elske dig for at have værktøj ved hånden. Her finder du et udvalg af værktøj, der kan bruges til at udføre forskellige almindelige opgaver, som fx at trække dine kuglelejer ud, tage hjulene af, stramme hjulboltene etc. Disse værktøjer er universelle og vil også fungere med andre typer af rulleskøjter.

Det værktøj du finder i denne kategori er designet til at fixe dine rulleskøjter. Du kan også tjekke vores kategori med tilbehør til rullehockey, hvor du finder forskellige produkter, der er praktiske, når man spiller rullehockey.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser