×
Menu

Skimboards

Sortering
Mærker
Længde
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker


NulstilAnvend

Længde

NulstilAnvend
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Hvad er skimboards lavet af?

Man kan ikke dyrke skimboarding uden et skimboard. Til forskel fra almindelige surfboards, er de korte, lette og nemme at have med på farten. Der findes mange forskellige former for skimboards, og de varierer i materiale, størrelse og form.

Enten er de lavet af skum eller træ. Skimboards i skum er legesyge og har en kraftig flydeevne. Derfor er de perfekte til børn og til mindre præstationsorienteret brug.

På grund af deres fleksibilitet og flydeevne er skimboards i skum også bedst egnet til skimboarding i havet.

Skimboard i træ er tungere en foam skimboards, og de egner sig rigtig godt til flatland skimming. De har en relativt beskeden flydeevne og bør bruges på fladt vand. Erfarne skimboardere, der laver tricks på ramper og rails, bruger skimboards i træ, da det er mere holdbart end skum.

Valget af det rette skimboard: størrelse og form

Når du skal vælge et skimboard, er det en god idé, at tage højde for din kropsvægt og din højde. Tænk også over, om du gerne vil have masser af fart på, når du skimmer. De mere erfarne skimboardere går som regel efter de mindre modeller, da de ofte er mere livlige og dermed bedre til tricks. Er man mindre erfaren, er det en god idé at gå efter et større board, da det vil værre lettere at holde balancen på et stort board.

Du skal også tage højde for formen på det skimboard, du vælger. Det er især vigtigt at kigge på nose og tail. Pro skimboards har ofte en skarpere form og mere udtalte kurver i nose og tail. På den anden side er skimboards til begyndere og børn mere flade, så de føles mere stabile, når man skimmer. Er du stadig usikker på, hvilket skimboard, du gerne vil købe? Tag et kig på vores guide til køb af skimboards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser