×
Menu

Beskyttelse til børn på skøjter

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Beskyttelse til børn - sikkerhed på isen

Hvis dit barn skal have maksimal sjov på isen, er det vigtigt med det rette beskyttelsesudstyr. Sammen med en hjelm til isskøjteløb, er det også vigtigt, at bruge beskyttere, der er designet til at beskytte de områder, hvor folk oftest slår sig, når de står på skøjter - nemlig knæ, albuer og håndled. Disse absorberer slag, når du falder, og derved forebygger de skader og blå mærker.

Beskyttelsesudstyr til børn på skøjter fås ofte i 3-pak, så man kun behøver at købe ét sæt for at få alle nødvendige beskyttere - og så har de tilmed et matchende design. De beskyttere, du finder her, egner sig til skøjteløb for sjov, men også til seriøst kunstskøjteløb. Skøjtebeskyttere fungerer på samme måde som rulleskøjtebeskyttere, så hvis dit barn allerede har sådan et sæt, behøver du ikke at købe et separat sæt til skøjtebanen.

Hvad skal et barn have på, når det står på skøjter?

Udover at det er vigtigt, at barnet har korrekt beskyttelse på, når det står på skøjter, er det også vigtigt at have den rette beklædning på. Det er en god ide at investere i et varmt mid-layer, der isolerer og hjælper med at holde varmen. Det er naturligvis også vigtigt med en tyk jakke og handsker, hvis man står på skøjter udendørs i den kolde sæson.

Hvis du gerne vil forkæle dit barn med et par nye skøjter, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af skøjter til børn.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser