×
Menu

Klassiske Langrendsski

  Filter
Mærker
Længde
Kompatible bindinger
Sål (Base) Type
Voks
Ski type

Værd at vide

Klassisk langrendsski til præparerede spor

Langrendsski er en populær sport verden over og anses for at være en af de ældste vintersportsgrene. Den har været repræsenteret ved de Olympiske Lege siden de første vinterlege i 1934 i Frankrig.

Klassisk langrendsski er designet til præparerede spor og er lette og smalle i designet. Klassisk langrendsski bliver derfor ofte brugt til hurtigt skiløb og i konkurrencer.

Hvis du vil have mere kontrol i den dybe sne, anbefaler vi at du tager et kig på vores Fjeldski.

Hvilke klassiske langrendsski skal jeg vælge?

Når du skal vælge et par klassiske langrendsski, er din vægt og højde meget relevant. Det er vigtigt for at opnå den optimale glid, hastighed og fraspark på sporene og pisterne.

Det er også vigtigt at du vælger en ski med den rette mængde camber, som passer til dig. Hvis du køber en langrendsski med for meget camber, vil du få svært ved at trykke din ski ned. Dette vil resultere i ingen eller minimal kontakt mellem sneen og voksfeltet under dine fødder, hvilket i sidste ende kan resultere i, at du glider bagud.

Hvis du køber et par ski, som er for bløde, vil du opleve det modsatte. Du vil få enormt meget greb men glidet fremad vil være utrolig dårligt. Dette skyldes at vokszonen under fødderne er presset for hårdt mod sneen.

Som tommelfingerregel bør dine klassiske langrendsski være 20-30 cm højere end du selv er. Hvis du vælger en af de mere kompakte modeller, gælder denne regel selvfølgelig ikke. Dette vil fremgå under de specifikke produkter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser