×
Menu

Rulleskøjtehjul Side-by-Side

Værd at vide

Her på siden finder du side-by-side rulleskøjtehjul til udendørs og indendørs brug i forskellige størrelser og farver, så du kan finde noget, der passer til dit behov og din smag. Er du for eksempel til Friday Night skating, kan du finde nogle smarte light up hjul, som lyser når hjulet drejer rundt - lige til at sætte farve på turen.

Alle rulleskøjtehjul sælges uden kuglelejer (medmindre andet er oplyst). Nogle hjul sælges enkeltvis, andre sætvis med 4 stk. i pakken. Læs beskrivelsen på det enkelte produkt for at få mere specifik information om det pågældende hjul.

Hjul diameter

Rulleskøjtehjul til side-by-side adskiller sig meget fra hjul til inliners. Side-by-side hjul har en anden diameter, som typisk ligger på 62-70 mm. Med bredere hjul bliver det også nemmere at holde balancen på rulleskøjterne. Det skyldes, at hjulene har en større kontaktflade, hvilket giver mere rullemodstand og dermed større kontrol.

Diameteren har også betydning for, hvor hurtigt du kan komme op i fart, og hvor godt du kan holde farten. Med en højere diameter opnår du højere fart, hvor du med en lavere diameter til gengæld får nemmere ved at styre rulleskøjterne.

Hjul hårdhed

Du kan finde både udendørs og indendørs side-by-side hjul her på siden. Udendørs hjul til rulleskøjter er blødere, så du får bedre grip (vejgreb) på asfalten. De har typisk en hårdhed mellem 78A-82A. Indendørs hjul er derimod hårdere og har typisk et højere A-tal. Disse hjul anvendes blandt andet som Derby hjul, som netop bliver brugt indendørs. Nogle af hjulene på siden kan også anvendes til hockey og agressive skating.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser