×
Menu

Knæbeskyttere og albuebeskyttere til børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Har børn brug for knæ- og albuebeskyttere, når de skater?

Børn, der er gået i gang med at lære at stå på rulleskøjter bør altid bruge beskyttelsesudstyr, da det ikke kan undgås, at man falder af og til, når man lige er begyndt at stå på rulleskøjter.

Beskyttere til børn er helt afgørende, når de øver sig i at holde balancen på hjul. En konsekvens af, at man ikke kommer så meget til skade, når man falder, er, at man også får mere selvtillid og ikke holder sig tilbage i læringsprocessen.

Hvordan vælger man de bedste beskyttere til sine børn?

Gå efter nogle knæbeskyttere og albuebeskyttere, der har en anatomisk form, som ikke hæmmer bevægelsesfriheden og er lavet i materialer, der kan tage nogle hårde slag. Nogle brands laver beskyttere, der dækker over flere størrelser, så barnet ikke vokser ud af dem alt for hurtigt.

For at finde ud af, hvilken størrelse, der er korrekt, bør du måle barnets albuer og knæ først, og derefter skal du tjekke størrelsesguiden for hver enkelt model, da de forskellige mærker har forskellige størrelser. Nogle beskyttere kan tilpasses i størrelsen takket være velcro eller justerbare stropper, men det er altid bedst at tage alle målene: beskyttere skal sidde perfekt.

Skaterhjelme til børn og håndledsbeskyttere er også helt afgørende: uanset, hvor frygtløst barnet er, er der ikke nogen, der ønsker at afslutte en session på grund af hjernerystelse eller et brækket håndled. Tjek vores udvalg af skatehjelme og find vores mindste håndledsbeskyttere ved at anvende filteret "Størrelse".

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser