×
Menu

Beskyttelsesudstyr børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Indvendig mål

Kom op på hesten igen med børne skateboard beskyttelse

Har du et barn som pludseligt har fundet en kærlighed til skateboards eller rulleskøjter, er det mere end forståeligt at du bekymrer dig lidt for hvad der kan ske. Men det er også en skøn følelse at se sit barn omfavne en ny sport, at prøve nye og spændende ting. Skating er en sport som handler om at blive ved med at komme op på hesten igen, indtil man er blevet god til det, og det er derfor vigtigt med beskyttelsesudstyr under denne “trial and error” proces.

Beskyttelse til børn er vigtig

Det er vigtigt, at børnene har beskyttelsesudstyret i orden, når de står på rulleskøjter, skateboard eller løbehjul. Især hjelmen bør under ingen omstændigheder glemmes, men også knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere anbefales for at sikre mod såvel hudafskrabninger som komplicerede knoglebrud. I denne kategori finder du vores beskyttelsesudstyr, der er lavet specielt til børn.

Vi har forskellige 3-pak sæt, hvor du får et sæt knæ, albue og håndledsbeskyttere. Vores mest solgte sæt er 3-pakken fra HangUp, hvor du får super god kvalitet til en lav pris.

Hvis dit barn ønsker absolut topkvalitet, anbefaler vi at du kigger på vores junior produkter fra G-Form. Beskyttelse fra G-form har en slank profil, der passer under det meste tøj, og stadig giver topbeskyttelse.

SkatePro