×
Menu

Beskyttelsesudstyr børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Indvendig mål

Beskyttelsessæt til børn er en nødvendighed for begyndere

Har du et barn, der er begyndt at elske at skate, er det helt forståeligt, at du bekymrer dig lidt om, hvad der kan ske. Men det er også en dejlig følelse at se sit barn kaste sig ud i en ny sport og prøve nye spændende ting.

Når man lige er startet til en sport, er det afgørende vigtigt at man ikke kun er beskyttet med en skatehjelm men også med et helt beskyttelsessæt, der indeholder både knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere. Hvis dette ikke er tilfældet, risikerer du, at dit barn får en dårlig oplevelse, bliver bange og dropper sporten efter en kort periode.

Inline skating og skating generelt involverer en masse forsøg og fejl, før du bliver god til det og derfor er det vigtigt at bruge det rigtige beskyttelsessæt under denne "prøv og fejl" proces.

Forbliv sikker og undgå hudafskrabninger med knæbeskyttere til børn

Det er vigtigt at børnene har beskyttelsesudstyret i orden, når de står på rulleskøjter, skateboard eller løbehjul. Særligt hjelmen bør under ingen omstændigheder glemmes men også knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere til børn anbefales af SkatePro for at sikre imod hudafskrabninger såvel som komplicerede knoglebrud. I denne kategori finder du vores beskyttelsessæt, der er lavet specielt til børn.

Vi har de velkendte klassiske 3-pak sæt, hvor du får et sæt knæ-, albue- og håndledsbeskyttere. Men du kan også finde beskyttelsessæt, som du kan have på "undercover" under dit tøj.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser