×
Menu

Snowboards og snowboard udstyr

  Filter
Mærker
Længde
Køn
Niveau
Riding Style
Bredde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Snowboards

Snowboards har gennemgået en kæmpe udvikling siden det første downhill snowboard så dagens lys. Snowboard bindinger, flex, form, holdbarhed og design er noget, alle de store snowboard brands arbejder intenst med. De seneste sæsoner har mange snowboards fået rocker og camber konstruktion, hvilket bl.a. giver et mere stabilt og tilgivende snowboard. Hos SkatePro finder du flere forskellige kategorier af snowboards. Du kan se mere om de forskellige kategorier herunder.

Twintip snowboard

Et twintip snowboard er velegnet til park og tricks, men er også en sjov type snowboard at lege på pisten med. Forenden og bagenden er 100 % ens, og bindingerne sidder centreret, så det er lige nemt at køre begge veje og lande sine tricks.

All mountain snowboard

Et all mountain snowboard er, som navnet antyder, velegnet til brug på hele bjerget. Det ligner meget et twintip snowboard i formen, men bindinger, flex og balancepunktet er rykket lidt bagud på snowboardet. Denne type snowboard er et rigtig godt køb for de fleste, da man med all mountain snowboards kan få glæde af dem på pisten, i parken og på offpisten.

Powder snowboard

Denne type snowboard er lavet til dyb puddersne i offpisten. Formen på et backcountry snowboard minder meget om et surfboard, og den store flade gør, at man kan få snowboardet til at køre ovenpå den dybe sne.

Vores snowboard shop har alt hvad du har brug for

Vi tilbyder et bredt udvalg af snowboards og snowboard udstyr fra de bedste snowboardmærker. I vores sortiment finder du både downhill snowboards, snowboards til park, piste og offpiste. Alle de snowboard brands, vi tilbyder, er af høj kvalitet.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser