Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Snowboards

  Filter
Mærker
Længde
Køn
Niveau
Riding Style
Bredde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Grunde til at købe et snowboard

Hvis du står på snowboard med jævne mellemrum, kan det give rigtig god mening at investere i dit eget snowboard. Det vil også betyde, at du selv kan bestemme præcist, hvilket board du kommer til at stå på. Vælger du at købe dit eget snowboard, er det vigtigt, at du finder et board i den rette længde og bredde, samt at det egner sig til den stilart, du gerne vil dyrke. En anden bonus ved selv at investere i et snowboard er, at man selv kan vælge design og grafik.

Hvilket snowboard er det rette til mig?

Der findes 4 hovedkategorier indenfor snowboards. Hver af disse 4 typer snowboard egner sig til at blive brugt på forskellige dele af bjerget. Desuden findes der også snowboards til børn, som er tilpasset i størrelsen.

All Mountain Snowboards

De er gode til en bred vifte af sneforhold og forskelligt terræn. De giver dig fuld kontrol og greb, når du carver på pisten, og samtidig fungerer de også til off-piste. All mountain snowboards er et godt valg for begyndere og allroundere.

Freeride snowboards

De er skabt til dyb puddersne, men de kan også godt klare lidt mere fast sne. Ofte har de en retningsbestemt (directional) form, så de bedre kan flyde på dyb sne. Powder snowboards hører også til denne kategori, fordi de har mange fællestræk med hinanden.

Splitboards

Splitboard snowboards er lavet til backcountry snowboarding og touring. Et splitboard kan deles i to og bruges som to ski, når du klatrer op ad bakke. Når du skal ned ad bakke, kan du samle de to dele igen, og så har du et snowboard til turen ned ad bjerget. Det er nødvendigt med nogle særlige bindinger, og de bør kun benyttes af erfarne riders.

Freestyle snowboards

De kendes også som park snowboards, og de er skabte til at have det sjovt i snowparken eller til jibbing ved siden af pisterne. Disse boards er også meget alsidige, og de ligner all mountain snowboards. De har for det meste twintips, og så er de korte, så du kan sætte en masse tricks på dem.

Besøg vores guide til køb af snowboards for at få mere hjælp til, hvordan du vælger et snowboard.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser