Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

BMX ramper, funboxes og grind rails

BMX ramper og rails til hjemmetræning

Freestyle riders elsker at køre på specialbyggede ramper, rails og funboxes i stedet for at køre på obstacles, der allerede findes omkring dem. Specialbyggede ramper og BMX grind rails er designet til at være robuste, og det er let at sætte dem op baghaven eller indkørselen, så man kan lave freestyle sessions derhjemme.

Det kan være tidskrævende at rejse fra hjemmet og til den nærmeste skatepark, og hvis vejret er godt, er der ofte også proppet i skateparken. Derfor kan det være bekvemt, at have nogle obstacles derhjemme, så du kan træne oftere, og måske endda opbygge en BMX-park helt efter dine egne præferencer.

Den rette størrelse BMX cykelrampe

De to vigtigste ting at have med i sine overvejelser, når man skal finde en rampe i den rette størrelse er: hvor højt op i luften du gerne vil, og hvor meget plads du har til rådighed til rampen eller railet. De transportable ramper kan have en højde fra 10 til 50 cm. Jo kortere ramperne er, des mere velegnede til begyndere, da man ikke kommer lige så højt op i luften.

BMX rails kan være over 3 meter lange, så det er vigtigt at overveje, hvor du vil placere det, og om du har plads til at bruge det på en sikker måde.

Hvis du vil have en mere alsidig obstacle, kan du prøve en BMX funbox. De er lette at samle og placere i din gård eller din indkørsel, og samtidig kan de nemt kombineres med et rail eller en quarterpipe.

Det er sjovt at køre på rails og ramper, men man risikerer at komme til skade. Derfor er det en god idé at bære passende beskyttelse. Tjek beskyttelsesudstyr til BMX for at se vores udvalg af beskyttelse, der er oplagt, når du kører på BMX ramper og rails.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser