×
Menu

Funbox, BMX ramper & grind rails

BMX ramper og grind rails til træning derhjemme

Som freestyle rider er ramper til BMX og rails til grinding essentielt hvis man vil uppe sine riding-skills. Det kan ind i mellem være en udfordring, når man mødes med venner ved den lokale skatepark, at der er kø til de forskellige rails og ramper, og ventetiden kan være lang.

Så hvad er løsningen? Hvorfor ikke prøve kræfter med at bygge din egen skate park derhjemme i baghaven eller garagen?

Hos SkatePro har vi forskellige variationer af rails og ramper til BMX, der alle kan give dig den core følelse af freestyle riding, blot tættere på dig. Selvfølgelig er det ikke helt nemt at lave de helt store Superman tricks på mindre ramper, men du kan stadig forbedre din kontrol i luften markant, og det samme med dine grinding skills.

Hvilken størrelse rampe skal jeg vælge?

En af de vigtigste ting når det kommer til at købe en BMX rampe, er at købe en rampe, der er stor nok til at kunne give dig den tid i luften, som du har brug for, for at kunne lave tricks. Da BMX cykler er en smule større end for eksempel skateboards, er det nødvendigt med en højere rampe så du kan få ordentlig afsæt på når du skal naile X-ups og tail whips.

BMX rails minder derimod meget om alle andre rails. Det vigtigtste er, at det er stabilt og holdbart nok til at kunne klare det pres en BMX-cykel kan udsætte det for.

Hvis du ønsker at prøve kræfter med en funbox, så er det også noget vi har hos SkatePro. De er nemme selv at samle og sætte op i haven eller garagen, og kan med fordel kombineres med rails og ramper så man kan lave sin egen lille skatepark.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser