MENU
Boards
Værd at vide
Filter
 Pris
 Mærker

Waveboards

Filter »

Med et waveboard får du en sjov og anderledes board oplevelse.

Hvad er et Waveboard?

Et Waveboard er monteret med to hjul, der kan rotere 360°, og som er påsat på for- og bagenden. De to deckplader er forbundet af en torsionsbar i midten for bedre fleksibilitet. Begge faktorer medvirker til at give en fed effekt, når du står på dit waveboard. Enderne kan vrides i hver sin retning, og man styrer altså waveboardet ved at vippe for- og bagenden hver sin vej. På den måde træner du din balance, samtidig med at du har det sjovt.

Hvad er vigtigt, når du står på et waveboard?

Et waveboard kan benyttes af folk i alle aldre, men det kræver alligevel en nogenlunde god balance og motorik at bruge det. Desuden er det vigtigt at have et waveboard i den rigtige størrelse, da alene ens balance ikke er nok. Du skal desuden være opmærksom på, at du kan nå fra den ene deckplade til den anden, når du skal bestemme længden på dit wave board.

Du lærer det basale på få minutter, og det er ikke svært at finde på nye udfordringer. Et wave board er garanteret underholdning for dig og dine venner. På denne side finder du de forskellige street boards samt tilbehør.

SkatePro har selvfølgelig et waveboard liggende klar i butikken, så du selv kan afprøve, hvor sjovt, udfordrende og vanedannende det er!

Vi er e-mærket