MENU
×

Waveboards

  Filter
Mærker

Waveboard - en helt ny måde at skate på

Med et waveboard eller street surfing board får du en sjov og anderledes board oplevelse. Modsat et almindeligt skateboard har du her ikke brug for at skubbe boardet i gang med foden. Det er ganske enkelt din egne bevægelser, som giver dig fart. Enderne af waveboardet kan vrides i hver sin retning, og du styrer altså ved at vippe for- og bagenden hver sin vej.

Et waveboard er monteret med to hjul, der kan rotere 360°, og som er påsat på for- og bagenden. De to deck-plader er forbundet af en torsionsbar i midten for bedre fleksibilitet. Begge faktorer medvirker til at give en fed effekt, når du står på dit waveboard.

Du lærer det basale på få minutter, og det er ikke svært at finde på nye udfordringer. Et waveboard er garanteret underholdning for dig og dine venner. Desuden er det en fantastisk mulighed for en work-out af hele kroppen, da hele din krop konstant er i bevægelse. Sjov og træning går hånd i hånd med et waveboard.

Den rigtige størrelse og en god motorik

Et waveboard kan benyttes af folk i alle aldre, men du skal have en nogenlunde balance og motorik for at kunne bruge det. Desuden er det vigtigt, at dit waveboard har den rigtige størrelse, da din balance alene ikke er nok. Du skal kunne nå fra den ene deck-plade til den anden, når du skal finde den rigtige størrelse waveboard til dig.


Her på siden kan du se vores udvalg af waveboards, og vi har selvfølgelig et waveboard liggende klar i butikken, så du selv kan afprøve, hvor sjovt, udfordrende og vanedannende det er!

Vi er e-mærket