×
Menu

Chillwear og technical shirts

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

En teknisk top, en teknisk skjorte, en rashguard eller en lycra skjorte eller noget teknisk tøj er et must for alle, der elsker vandsportsaktiviteter ude på havet.

Vores brede udvalg af tekniske trøjer og tekniske toppe er designet til at hjælpe dig med at se godt ud, men selvfølgelig også at yde vigtig støtte undervejs for at optimere din præstation ude på bølgerne, uanset hvilke vejrforhold du måske ender i.

Men faktisk er tekniske t-shirts eller teknisk tøj anvendt i de fleste sportsgrene og af mennesker med en aktiv livsstil. Løbere, vandrere, cyklister og fitnessentusiaster bruger alle tekniske trøjer til at hjælpe dem med at udføre bedre, køle ned eller holde sig varme.

Rashguards beskytter dig også mod solen

En teknisk trøje fremstillet af polyesterstof hjælper med at vække fugt væk fra huden og tørrer hurtigt. Disse trøjer er derfor ofte foretrukne af vandrere. Ude på vandet er det foretrukne materiale for det meste lycra. Dette materiale har mange funktioner afhængigt af, hvordan de forskellige trøjer fremstilles. Nogle tekniske trøjer hjælper med at holde dig varm, mens andre er designet til at give en nedkølingseffekt, når de bruges i varme temperaturer.

Alle trøjer har det til fælles, at de beskytter dig mod UV-stråling og beskytter huden mod mindre blå mærker.

Kort og langærmet t-shirts, hoodies etc.

Som du kan se i denne kategori, er der et par forskellige udformninger af rashguards. Som nævnt skal du overveje, under hvilke forhold du primært surfer og derefter vælge en rashguard, der er optimal under disse forhold. Hvis du surfer gennem hele året, skal du bruge et par forskellige tekniske trøjer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser