×
Menu

3-pak beskyttelsessæt

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Et 3-pak beskyttelsessæt indeholder albue-, knæ- og håndledsbeskyttere

Der er ikke noget værre end at slutte dagen af med et skrabet knæ, en blodig albue eller et brækket håndled. De 3-pak beskyttelsessæt, som du finder her inkluderer beskyttelse til både knæ, albuer og håndled, så du undgår netop det.

Når det kommer til beskyttelse, er der ikke noget der hedder kompromis. Du vil have førsteklasses beskyttelse, og her hos SkatePro er alle beskyttelsessæt testet, før de bliver sat til salg på vores hjemmeside og i vores butikker.

Vores 3-pak beskyttelsessæt er af topkvalitet, og når du er ude og forsøge dig med nye tricks, er der ikke nogen undskyldning for ikke at have ordentlig beskyttelse på. Selvom nogle skatere påstår, at de ikke kører med beskyttelse, fordi det er ubehageligt at have på, så er det ikke tilfældet længere.

Hvis vi går 10-15 år tilbage i tiden, så var det helt sikkert rigtigt. Men siden dengang er der sket meget både med materialer og design. Materialerne giver din hud mulighed for at ånde og de kommer med forskellige funktioner, der går efter at maximere både air-flow og ventilation.

Når du arbejder på et nyt trick er beskyttelse altid en god ide og det kan være med til at give dig det ekstra selvtillidsboost, så du klarer selv de vilde stunts.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser