×
Menu

Snowboard Tilbehør & Udstyr

Sortering
Nulstil

Sortering

Anvend
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Snowboard voks, tilbehør og udstyr

Eftersom snowboarding er en ekstrem sportsgren, så er det næsten uundgåeligt, at dit snowboard får nogle tæsk en gang i mellem. Grus, sand og hård is vil sætte sin spor på dit board når du farer afsted ned ad pisterne, og når du styrter vil boardet også få nogle knubs. For at minimere skadernes omfang og samtidig forlænge snowboardets levetid, er der nogle produkter i denne kategori, du med fordel kan tage et kig på. Du finder blandt andet forskellige typer af snowboard voks og andet snowboard udstyr med samme formål.

Høj-kvalitets snowboards kan let koste dyrt. Det kan derfor både spare dig for en del tid og penge, at investere i udstyr til vedligeholdelse af din board. På sigt kan det godt betale sig!

Måden hvorpå du vedligeholder din snowboard afhænger af, hvilken type rider du er. Først og fremmest, så skal du købe voks, der passer til din kørestil. Det samme gør sig gældende for vinklen/slibningen på kanterne af boardet, hvorfor du gerne vil have snowboard edging værktøj, så du konstant kan tilpasse kanterne efter dine behov. Hvis du er en hardcore carver, så bør du gå efter en 90 graders vinkel, men hvis du derimod er rail rider bør du have en vinkel på 87 - 88 grader.

Selv et nyt snowboard kræver optimering

Fabriksnye snowboards kommer oftest med en vinkel på 90 grader hele vejen rundt, hvilket kan resultere i, at kanten får for meget fat i sneen og, at du dermed vælter. Derfor kan det være en rigtig fornuftig ide at bruge en film på nose og tail områderne for at glatte de skarpe kanter ud - bare en smule. Og nu hvor du er i gang, så kan det også være en god ide at give dit nye snowboard en omgang voks - Det skader ikke, tværtimod!

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser