×
Menu

Race Ski

  Filter
Mærker
Længde
Talje
Køn
Binding
Niveau

Værd at vide

Hvad er race-ski?

Race-ski er højt specialiserede carvingski, der er designet til erfarne skiløbere, der konkurrerer i alpint skiløb eller bare gerne vil carve ned af pisterne så hurtigt som muligt. Race-ski er stivere og tungere end normale pisteski, og derved er man sikker på at kunne bevare kontrol og stabilitet, når man løber hurtigt på hårdtpakket sne. Så forbered dig på at slå dine egne rekorder og mærke adrenalinen pumpe, når du laver dybe sving på pisterne.

Sådan vælger man race-ski i den rette type og længde

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilken type race-ski, du gerne vil have. Der findes fire forskellige discipliner: Slalom, storslalom, Super G og styrtløb.

Hvor lange skal race-ski være? Svaret afhænger af din erfaring, din højde og din vægt. Det er vigtigt at have et par ski, der matcher din fysik og den disciplin, du kommer til at dyrke, da dette vil maximere dine præstationer og effektivitet på pisterne. Hvis du er usikker på, hvilken skilængde, der passer til dig, kan du tjekke vores størrelsesguide til piste- og raceski.

Hvordan adskiller race-ski sig fra andre ski?

De to mest udbredte skityper i race-kategorien er slalomski og storslalomski. Slalomski er designet med henblik på en lille svingradius, hvilket gør det lettere at lave korte og skarpe sving. Storslalom, eller GS ski, har en større svingradius, som passer til disciplinens større sving og højere hastigheder.

Hvis du leder efter et par ski, der er mere alsidige og egner sig bedre til at stå på ski på hobbyplan, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af piste ski og all mountain ski.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser