×
Menu

Skateboard albuebeskyttere

  Filter
Mærker
Størrelse

Bør jeg bruge albuebeskyttere til skateboarding?

Om du vil bære albuebeskyttere er i sidste ende op til dig selv, men med albuebeskyttere kan du undgå hudafskrabninger, sår og blå mærker på dine albuer. Skader på albuen kan også blive så kraftige, at du risikerer ikke at kunne skate et stykke tid.

Der er mange forskellige albuebeskyttere på markedet, og de varierer både i forhold til type og hårdhed. Hårde albuebeskyttere har en hård skal yderst til at tage imod slag. Blødere albuebeskyttere har mere fokus på bevægelsesfrihed og komfort, og de absorberer stød og slag via forskellige former for skum. Derudover kan man også få forskellige typer af albuebeskyttere. Nogle dækker kun selve albuen, mens andre udgør et helt ærme, der dækker store dele af armen.

Husk at skatebeskyttelse ikke kun kan bruges til almindelig skateboarding. Det kan også være en god idé, at bruge albuebeskyttere, hvis du kører på longboard eller cruiserboard.

Sådan bæres skateboard albuebeskyttere

Skatebeskyttere skal sidde, så de føles sikre og tætsiddende uden at de begrænser din bevægelsesfrihed. Hvis du har svært ved at bøje armen, når du har dem på, er det et tegn på, at de sidder for stramt. Nogle former for beskyttere kommer med velcro-stropper, så de er lette at justere og tilpasse individuelt.

Da bløde beskyttere generelt er mindre, kan disse ofte bæres under tøjet, mens hårde beskyttere er større og skal bæres udenpå tøjet. Desuden er mange albuebeskyttere lavet i et let og ergonomisk design, der sikrer, at du kan bære beskytterne uden, at det går ud over din skating.

Albuebeskyttere er ikke det eneste beskyttelsesudstyr, du bør have på, når du skater. Hvis du har brug for et komplet sæt, så tag et kig på vores 3-pak beskyttelsessæt.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser