×
Menu

Rulleski hjul

  Filter
Mærker
Rulleski Type
Hjul Hastighed
Hjuldiameter
Hjulbredde

Værd at vide

Der er to typer af rulleski hjul

I denne kategori finder du et stort udvalg af rulleski hjul og skærme. Rulleski hjulene afviger en del fra de andre skate hjul du vil finde i vores hjul kategori.

Den første ting man bør overveje, når man køber hjul til rulleski, er stilen. Til rulleski er der 2 stilarter.

  • Klassisk stil, hvor du bevæger dine ben i en parallel bevægelse
  • Skate-stil, hvor du bevæger dine ben, ligner den måde, du ville bevæge på inline rulleskøjter, du sætter fødderne i en fiskebenstilling

Klassisk stil rulleski er brede og lavet til man ruller midt på hjulet. Skate rulleski hjul er smallere og designet så de giver en glattere mere flydende overgang fra sidekant til sidekant.

Hjul til rulleski - foran vs. bagpå

I modsætning til hjul for regulære skates eller blades vil du kun have brug for to hjul til hver rulleski. Dette setup imiterer perfekt følelsen af et par regulære langrendsski.

Ved køb af rulleski hjul er det vigtigt at overveje, hvilken slags terræn du ønsker at køre i. Hvis du ønsker at køre på grusstier, skal rulleski hjulene være bløde. Dette vil give dig et mere behageligt ride, men også give dig et bedre grip. Men hvis du kun ønsker at køre asfalt, vil du kunne køre på rulleski hjul med mere hårdhed. Et hårdere hjul vil skabe mindre friktion på overfladen af asfalten, hvilket vil spare dig for en del energi i det lange løb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser