×
Menu

BMX styr

  Filter
Farver
Mærker
Styr højde
Bar design
Frempind diameter
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Vigtigt at vide om BMX styr

Det er ikke ligegyldigt, hvilket BMX styr, du bruger, da styret er essentielt for at bevare kontrollen. BMX styr er stærke og holdbare, og oftest er de lavet af 4130 chromoly, aluminium eller high tensile-stål. Mange BMX handlebars er varmebehandlede - en praksis, der har til hensigt at gøre metallet mere holdbart.

BMX styr findes i 2-piece og 4-piece designs. Tallene refererer til, hvor mange stykker rør, styrene består af. 2-piece styr består af et langt rør, der er bøjet i en kurve samt en crossbar, der er svejset fast på tværs af denne kurve for at øge styrets styrke. 4-piece styr består af to store stykker rør, der holdes sammen af to crossbars. Bortset fra det rent æstetiske har valget mellem de to typer af styr ikke den store indflydelse på dit setup, så du kan vælge frit ud fra din personlige stil.

Hvordan måles BMX styr?

Der er fire mål at tage højde for, når du køber et nyt BMX styr: højde, bredde, upsweep og backsweep. Upsweep angiver, hvor mange grader håndtagene peger opad. Backsweep angiver, hvor mange grader håndtagene er bøjet ind mod dig selv i forhold til styrets midte. Upsweep og backsweep er helt op til dine personlige præferencer. Styrets højde kaldes også for rise, og måles fra styrets højeste punkt til styrets laveste punkt. Bredden på styret måles fra de to yderste punkter på styret. Bredden på BMX styr ligger som regel på mellem 27 og 31 tommer. Men lad os se på nogle simple råd i forhold til valget af BMX styr.

Hvilken størrelse skal mit BMX styr have?

Styrets højde, eller rise, skal i store træk vælges ud fra personlige præferencer. Hvis man er høj, foretrækker man sandsynligvis et højt styr, da det vil føles mere komfortabelt. Tjek vores guide til størrelse på BMX styr for at få mere eksakt vejledning.

Man anbefaler, at styret er omtrent ligeså bredt som rytterens skuldre. Et styr, der er en anelse bredere, giver mere stabilitet, mens et styr der er smallere, giver mere plads til knæene.

Husk også at tjekke vores udvalg af håndtag til BMX.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser