×
Menu

BMX styr

  Filter
Farver
Mærker
Styr højde
Bar design
Frempind diameter
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

BMX styr gør det nemmere at få kontrol over dine tricks

BMX styr kan se meget ens ud, men de er ikke. De små forskelle i formen af styret til freestyle BMX cykler har en stor indflydelse på, hvordan din cykel reagerer, når du laver tricks, såsom manuals og bar spins.

Størrelsen af Freestyle BMX styr

BMX styr fås i forskellige modeller og størrelser. Både højden og bredden af ​​BMX styrene måles i tommer. BMX styr er 8 til 10 tommer høje og 28 til 30 tommer brede.

BMX styrene er enten lavet af aluminium eller af tungere ståltyper. De fleste styr til Freestyle BMX er lavet af stål, som er let, stærk og holdbar. De fleste BMX styr til Race BMX er lavet af aluminium, for at gøre cyklen så let som mulig.

Mange af de dyrere styr, du finder i denne kategori, er varmebehandlet, hvilket er en proces, der styrker metallet, og derved minimerer risikoen for stødbøjninger eller brud ved brug af din BMX bar.

Todelt vs. firedelt styr

Styr til Freestyle BMX cykler kan opdeles i to hovedgrupper.

  • Todelt styr: Denne slags BMX styr er lavet af to rør. Det første rør er bøjet flere steder for at danne hovedbaren. Den anden bjælke er tyndere og svejst over midten for at give styrke og stivhed.
  • Firedelt styr: Denne slags BMX styr består af to stænger placeret lodret modsat af hinanden. De to "hovedstænger" holdes sammen af ​​to tværstænger. En i bunden og en i midten.
SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser