×
Menu

Wakeboard Bindinger

  Filter
Mærker
Sko størrelse

Hvad er wakeboard bindinger?

Wakeboard bindinger, også kaldet wakeboard støvler, bruges til at holde fødderne fast på boardet. Bindingerne er helt afgørende for din oplevelse med wakeboarding. Når du køber wakeboard bindinger, er det vigtigt at du tager højde for flex, størrelse og kompatibilitet (hvilke boards, bindingen passer med).

Hvilke wakeboard bindinger bør jeg skaffe?

Wakeboard bindinger varierer i fleksibilitet og type. Hvilke wakeboard støvler der er de rette til dig, afhænger af den stil, du har på wakeboard. Flex er et af de vigtigste elementer at have med i sine overvejelser. Stive wakeboard støvler regnes for at være det optimale valg for de riders, der gerne vil have god ankelstøtte, stabilitet og høj hastighed. Bindinger med et blødere flex gør det muligt at få større manøvredygtighed og bedre egenskaber i forhold til at lave tricks. Generelt er wakeboard bindinger til begyndere blødere end wakeboard bindinger til avancerede riders.

Der findes wakeboard bindinger med forskellige lukke- og snøresystemer. Støvlerne kan være åbne eller lukkede i snuden, og de kan have velcrostropper eller BOA snøresystem. Snøresystemet afhænger af riderens personlige præferencer. Åbne støvler er mere fleksible og giver mere plads til at ånde. Lukkede støvler har en mere snæver pasform, som giver bedre kontrol over boardet.

Hvilken størrelse wakeboard bindinger skal jeg bruge?

Du skal lede efter et par bindinger, som sidder tæt, og hvor hælen ikke løfter sig fra sålen, men de skal ikke sidde så tæt, at det gør ondt. Mål din fod for at finde den rette størrelse. Hvis du vælger wakeboard bindinger på baggrund af din skostørrelse anbefales det generelt, at du går en halv størrelse ned. Nogle wakeboardere bruger varmeformbare foringer, så deres støvler kan få en endnu bedre pasform.

Leder du efter andet udstyr til wakeboarding? Se vores udvalg af Wakeboards og Wakeboard Tilbehør.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser