×
Menu

Wakeboard bindinger

  Filter
Mærker
Sko størrelse

Det karakteristiske ved wakeboard bindinger

Blandt dette udvalg, kan du finde forskellige designs af både wakeboard bindinger og wakeboard støvler. Hvilken type du bør vælge, kommer an på din stil og naturligvis din fod. Hvert mærke tilbyder deres egne unikke egenskaber, fra støvlens form til snøresystemet. Men der er et par ting du bør overveje når du vælger både wakeboard bindinger og støvler.

FLEX

En af de vigtigste ting at overveje når du vælger støvler og wakeboard bindinger, er hvilket flex du skal have, der findes både stive og fleksible modeller. Hvad du skal vælge beror på din præference og din stil. Stive støvler er mere responsive og giver mere støtte omkring anklen. Bløde støvler giver mere bevægelighed og er bedre til begyndere.

PASFORMEN

En af de vigtigste ting når du skal vælge et par støvler eller wakeboard bindinger, er at du kender dine fødder. Du skal overveje hvilken form dine fødder har. Har du tynde eller tykke fødder? Har du en høj eller lav svang? Disse ting er vigtige at overveje.

STØRRELSEN

Såfremt det er muligt anbefaler vi at du måler din fod, så du sikker på at få den rigtige størrelse. Hvis du vælger wakeboard bindinger og støvler ud fra din sko størrelse, anbefaler at du går en ½ størrelse ned. vi kan ikke understrege nok, at din hæl ikke må kunne løftes og at den skal sidde til over hele foden.

Derudover, bør du sørge for at dine støvler og fødder er våde når du prøver wakeboard bindinger. Hvis de er tørre er det et mareridt at få dem på!

Dine wakeboard bindinger skal passe til dit board

Der er tre simple måder, hvorpå du kan sikre dig at dine bindinger passer til dit wakeboard. Den nemmeste måde er at købe et sæt bindinger fra samme producent. Den anden mulighed er at du tjekker hvilke skruer der skal anvendes, det vil enten være ¼” standard skruer eller M6 skruer.

Den sidste mulighed er at du kontakter vores wakeboard specialister hos vores Customer Connection Team, som kan hjælpe dig.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser