Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

The HSU Low Vulc Sort/Hvid Skatersko

(1)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Emerica Hsu Low Vulc er en lavprofil skatersko med en drop-in G6 indersål. Disse skatesko er ikke din hverdags-skatersko. Emerica G6 Foam indersålen tager skateskoene til nye højder. Med G6 Foam får du som skater blød polstring, der absorberer stød direkte under foden og beskytter dermed dine fødder og ben, så selv meget hårde landinger ikke giver rystelser hele vejen op ad benet.

G6 Foam er en high-rebound skum med super stødabsorbering, der som regel er kombineret med en stabiliserende skum og en ydersål i gummi. Det øverste lag giver polstring til foden og giver en stabil pasform, som giver dig mulighed for at lave vilde tricks og store spring uden at skulle være bekymret for, om du nu mister kontrollen.

Hvordan virker G6 Foam så egentlig? For at kunne forsyne fødderne med en stabil pasform og høj kontrol på boardet er G6 sålen designet til at være tynd ved tåområdet og bliver derefter tykkere mod hælen, hvor den er mere polstret for at give en stødabsorberende effekt.

Skatere får i forvejen en del slag og skader nu og da, så der er ingen grund til også at skade dine fødder ved hårde landinger. Glæd dig til at skate med disse Emerica skatersko!

Features:

  • Ruskind
  • Drop-In G6 indersål
  • One-Piece Toe Cap
  • Let-polstret pløs
  • Polstret krave
  • Triangulært sålmønster

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (1)

Bedre end forventet
Kasper Strandgaard (Svendborg)
13-02-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro